Prima paginăSanatate

Vaccinare fără programare, sâmbătă și duminică, la centrul de la Roman Value Centre

Vaccinare fără programare, sâmbătă și duminică, la centrul de la Roman Value Centre

Dimensiune text

În acest weekend, cei interesați se vor putea vaccina fără programare împotriva COVID-19 la centrul de vaccinare de tip „drive-through” amenajat în municipiul Roman, în parcarea complexului comercial Roman Value Centre, de pe strada Mihai Viteazul. Inițiative asemănătoare se desfășoară din acest sfârșit de săptămână și în Piatra Neamț, dar și în alte orașe mari din țară, pentru a facilita accesul la vaccinare pentru un număr cât mai mare de cetățeni.

Centrul de vaccinare de la Roman Value Centre va funcționa, din acest weekend, sâmbăta și duminica, între orele 9 și 21, iar accesul la vaccinare va putea fi făcut fără programare, doar pe baza cărții de identitate. Cei interesați trebuie să știe faptul că la acest centru se pot vaccina cu vaccinul produs de Pfizer.

„De sâmbătă, 15 mai, deschidem primul centru de vaccinare drive-through din Roman! La fel ca fiecare dintre dumneavoastră, îmi doresc să punem capăt acestei pandemii și să revenim la o viață normală. Sunt convins că vom reuși doar prin imunizare, iar acest lucru trebuie facilitat. Alături de domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, de domnul George Lazăr, prefectul județului Neamț și de domnul Radu Firăstrău, directorul DSP Neamț, am pus bazele logistice primului centru de tip drive-through din municipiul nostru, care va funcționa începând de sâmbătă, 15 mai, în fiecare weekend în parcarea Roman Value Centre, în intervalul orar 09:00-21:00.

Doi medici, patru asistenți medicali și doi registratori vor asigura funcționalitatea acestui centru, la care oricine se poate prezenta cu cartea de identitate. Îmi doresc să existe un număr cât mai mare de romașcani care să facă acest pas pentru sănătatea lor și a celor dragi, alegând să se vaccineze”, a transmis primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

Municipalitatea mai are în vedere, în următoarea perioadă, o campanie de vaccinare și cartierele din oraș, cu echipa mobilă, pentru ca cetățenii să se poată vaccina cât mai aproape de domiciliu.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0