Prima paginăActualitateRoman

Un romaşcan a ajuns şef la Direcţia Regională de Metrologie

Dimensiune text

Ștefan Nicolae, vicepreşedinte al Biroului Politic PNL Neamţ, va fi şeful Direcţiei Regională de Metrologie Legală Bacău.

Numirea sa  a fost confirmată de preşedintele PNL Neamţ. „Domnul Ștefan Nicolae a fost numit de aproximativ o lună de zile”, a afirmat Dorin Ursărescu.

Ștefan Nicolae a ezitat să ofere declarații cu caracter public, fiind în așteptare deciziei oficiale. „Sunt propus ca şef al Metrologiei Bacău, dar nu mi-a venit încă decizia de numire. Eu sunt angajat al Direcţiei de Metrologie Bacău, pe funcţia de inginer expert şi sunt propus ca director pe zona Nord-Est”, a explicat Ștefan Nicolae. Acesta a precizat că lucrează în cadrul Direcţiei Regionale de Metrologie Legală Bacău de aproximativ două luni, pregătirea fiind cea de inginer hidrotehnist.

Ștefan Nicolae este membru PNL de mai mulţi ani şi om de afaceri, cunoscut mai ales prin magazinul – ce poartă numele fiicei sale, Diana – în care se comercializează încălţăminte.

Articol mai nou

COMENTARII

WORDPRESS: 8
 • un citizen 8 ani

  Ce treaba are (beeep) cu prefectura. Sunt foarte curios ce experienta vasta are nenea in domeniul metrologic. Sigur n-am sa aflu niciodata.

 • MONA 8 ani

  CAND – DOAMNE IARTA-MĂ, NU SE VOR MAI FACE NUMIRI POLITICE ÎN ANUMITE FUNCȚII DE CONDUCERE ?
  Țară frumoasă și cu bogății, dar … Vreau să plec în Congo!
  NUMAI PE TIMPUL LUI CEAUȘESCU AVEAI O FUNCȚIE DE CONDUCERE DACĂ ERAI MEMBRU DE PARTID! NU CONTA CE ȘTII!

 • saqvinescu 8 ani

  hidrotehnica si cu metrologia nu are nici o legatura.pina cind politicienii nu vor intelege ca institutiile trebuie conduse de profesionisti adevarati in tzara asta lucrurile vor merge din rau in mai rau.

 • gogu de la cazane 8 ani

  partidul sa traiasca !!!!

 • fghr 8 ani

  Privat , privat dar tot mai usor e la Stat…

 • proaditi 8 ani

  Cat o sa mai persiste aceasta obraznicie in cel mai pur stin PCR-ist. Vine un politician care nu are tangenta cu un domeniu tehnic specific si are pretentia sa-l conduca. De regula acesti politici plasati de partid pe sol strain nu au mari competente, ba chiar unii sunt de-a dreptul incompetenti. Cine a devenit la noi om politic? Acela care nu avea nicio competenta. Doar demagogie, pacaleala prostilor si cu ochii fix pe buget. Va dau un criteriu pentru acest omulet sigur incompetent in METROLOGIE. Intrebati-l ce este si cu ce se mananca INCERTITUDINEA DE MASURARE. Dupa raspuns va veti da seama cat este de INCOMPETENT! Acestia sunt oamenii politici de la stanga la dreapta si de sus pana jos. Si pe deasupra sunt lipsiti si de CARACTER.

 • MARIAN 8 ani

  SĂRACA ŢARĂ BOGATĂ!
  Pledez pentru votul obligatoriu ca in multe ţări civilizate, membre ale UE!
  Să nu mai decidă la vot doar pensionarii şi beneficiarii de ajutoare sociale de la stat!
  VOTUL OBLIGATORIU …

 • NEAMCU DABIJA 8 ani

  CE TREABĂ AU PANTOFII CU METROLOGIA ? …