Prima paginăActualitate

Un polițist romașcan, erou de serviciu

Un polițist romașcan, erou de serviciu

Dimensiune text

Un polițist din cadrul Poliției municipiului Roman a devenit vineri eroul zilei pentru comunitatea în care își desfășoară activitatea, după ce a salvat doi oameni dintr-un autoturism cuprins de flăcări (detalii aici), precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

„Vineri, 12 martie, în jurul orei 11.30, colegul nostru agent șef adjunct de poliție Constantin Rusu, din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Roman, ne-a demonstrat că reacția potrivită la momentul potrivit pentru salva vieți.

În timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Roman, a observat faptul că un autoturism ce era staționat pe partea carosabilă a DN 2 – E 85, a fost cuprins de flăcări în partea inferioară, iar în interiorul acestuia se aflau două persoane, ce păreau a fi blocate.

Imediat, agentul de poliție a deschis portierele autovehiculului și a evacuat cele două persoane aflate în pericol, totodată încercând să lichideze incendiul cu două stingătoare.

Existând riscul ca autoturismul să explodeze, agentul de poliție a blocat sensurile de circulație ale DN 2 – E 85, pentru a evita extinderea incendiului și la alte autoturisme și a solicitat prin Serviciului de urgență 112 intervenția pompierilor.

La scurt timp, vehiculul a explodat, fiind cuprins de flăcări în totalitate. Incendiul izbucnit a fost lichidat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Petrodava» Neamț.

Agentul de poliție și-a riscat viața și, fără să stea pe gânduri, a scos doi oameni aflați într-o situație de risc, dintr-un autoturism care putea oricând exploda, iar pentru asta îl felicităm!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0