HomeRoman

Un GPS buclucaș strică planurile Primăriei

Luni, cei 27 de tineri care au primit terenuri gratuite pentru construirea unei locuințe s-au întîlnit cu reprezentanții administrației locale „în teren”, pentru a afla exact care sînt limitele terenurilor lor și cum își vor putea construi casele. Și de această dată, ca și săptămîna trecută, stația GPS a Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară nu a funcționat, deci delimitarea terenurilor a fost imposibil de realizat.

 

 

Trasarea terenurilor nu s-a putut realiza nici de această dată, pentru că stația GPS nu a funcționat. Au fost prezenți la întîlnire toți cei 27 de tineri beneficiari, însă întîlnirea nu a condus la rezultatul așteptat. Am stabilit să îi convocăm telefonic din nou, atunci cînd stația GPS a Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară va funcționa„, a precizat Ana Maria Alexe, arhitectul șef al orașului.

Terenurile gratuite oferite de administrația locală tinerilor pentru construirea de locuințe sînt situate în zona străzilor Vasile Morțun, Meșteșugarilor, Tudor Vladimirescu, Mierlei, Cireșilor, Crinilor și Islazului. Din cele 70 de loturi de teren din zona unde se va crea un nou cartier de locuințe pentru tineri, peste 40 de loturi sînt încă disponibile și vor fi repartizate solicitanților în luna martie a anului viitor. Solicitanții pot fi tineri cu vîrsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, cu domiciliul în Roman, care nu dețin și nu au deținut în proprietate o locuință sau un teren destinat construirii de locuințe.

Comentarii

WORDPRESS: 0