Trei sloturi online la care poți cumpăra speciala

HomeSlide news

Trei sloturi online la care poți cumpăra speciala

Sloturile online la care poți cumpăra speciala au adus un suflu nou în industria de gambling. Primul joc cu opțiunea modernă de cumpărare a secvenței speciale a fost White Rabbit. Lansat în 2017 de studioul australian Big Time Gaming, el a devenit rapid popular printre jucători, iar opțiunea Feature Drop a devenit un standard utilizat pe scară largă.

Ce este funcția Cumpără Speciala

Această caracteristică omniprezentă în sloturile ultimilor ani poate fi descoperită sub mai multe denumiri în cazinourile românești licențiate ONJN: Cumpără Speciala, Buy Feature, Feature Drop, Cumpără Rotiri, etc. Pe scurt, ea constă în cumpărarea secvenței speciale pentru o anumită taxă multiplicator de miză.

Cea mai frecventă sumă pentru care poate fi declanșată secvența specială este de 100x, dar sunt provideri care au dezvoltat jocuri unde anumite caracteristici ale rundei pot fi achiziționate pentru taxe care încep de la 30x, dar care pot ajunge și la 300x în The Hand of Midas de la Pragmatic Play sau chiar 2.000x în San Quentin xWays de la NoLimit City.

Cum, în cele mai multe dintre sloturi, acțiunea câștigă în dinamism în timpul specialei, mulți jucători preferă să cumpere această caracteristică.

Rentabilitatea acestei opțiuni este sub semnul întrebării. Analizând cele mai populare sloturi online la care poți cumpăra speciala, disponibile în cazinourile online din România, am constatat că nu există o modalitate de a cuantifica acest factor din cauza naturii aleatorii a sloturilor.

Cele mai multe păcănele online cu această funcție pun la dispoziție secvențe speciale în care procentul de returnare către jucător (RTP) este mai mare decât în jocul de bază, dar sunt și jocuri unde acesta este sub cel oferit de jocul principal.

3 dintre cele mai populare sloturi cu funcția Cumpără Speciala sunt disponibile în colecția de sloturi online NetBet în varianta demo sau cu mize reale.

Sweet Bonanza este cel mai popular joc în care poți cumpăra speciala

Sunt puțini jucători români de sloturi care nu au cumpărat măcar o dată rotirile extra din acest joc Pragmatic Play, lansat în iunie 2019. Foarte volatil și cu un RTP de 96.48%, Sweet Bonanza poate acorda recompense de până la 21.175x.

Pe o grilă de joc cu 6 role pe 5 rânduri, jocul face plăți pentru minim 8 simboluri identice oriunde și are implementată funcția Cascading Reels. Simbolurile sunt dulciuri și fructe, iar Acadeaua este simbolul Scatter care declanșează speciala cu 10 rotiri extra în care pe role aterizează Wild-uri cu multiplicatori de până la 100x. Suma multiplicatorilor se aplică premiilor din rotirea respectivă. Secvența specială poate fi inițiată pentru o taxă de 100x miza.

Great Rhino Megaways – până la 200.704 direcții de câștig

Pragmatic Play este un provider care lansează jocuri cu o frecvență impresionantă. Cu toate astea, produsele dezvoltate nu fac rabat de la calitate și furnizează jucătorilor o experiență de top. Printre cele mai apreciate jocuri din colecția acestui dezvoltator se află Great Rhino Megaways, un titlu în care studioul a implementat grila Megaways sub licență Big Time Gaming, funcția Cascadă, multiplicator progresiv de câștiguri și secvență specială în 4 variante.

Lansat în aprilie 2020, Gret Rhino Mewgaways este un joc de păcănele foarte volatil, cu câștiguri de până la 20.000x, după un model matematic cu RTP de 95.59%. Tema jocului este Wild Africa, așa încât pe role se vor regăsi Urangutanul, Ghepardul, Crocodilul, Hiena, Flamingo și Rinocerul (simbol Wild).

Secvența specială poate fi declanșată de minim 4 Scattere sau poate fi cumpărată pentru un preț de 100x. Indiferent de modalitatea de inițiere, vei putea alege din 4 variante: 15 rotiri extra cu multiplicator progresiv ințial 1x, 10 rotiri extra cu multiplicator progresiv inițial 5x, 5 rotiri extra cu multiplicator progresiv inițial 10x sau o variantă Mystery cu 5, 10 sau 15 rotiri extra cu multiplicator inițial 1x, 5x sau 10x.

San Quentin xWays – un slot remarcabil de la NoLimit City

Disponibil din ianuarie 2021 acest slot se înscrie în linia NoLimit City de a crea jocuri foarte volatile, cu câștiguri incredibile. Acțiunea se desfășoară într-o închisoare de maximă siguranță, pe o grilă inițială 5×3, cu 243 de direcții de plată.

Cel mai mare câștig din aceste păcănele online cu RTP de 96.03 % ajunge la 150.000x . Acesta poate fi obținut în timpul rundei speciale cu 3 Jumping Wilds cu multiplicator de până la 512x. Până la acest nivel, poți obține premii eliberând simbolurile speciale din Enhance Cells și caracteristica xWays. Secvența specială poate fi cumpărată pentru 100x (RTP – 96.26%), 400x (RTP – 96.26%) sau 2.000x (RTP- 96.95%).

Comentarii

WORDPRESS: 0