Comentarii

WORDPRESS: 10
 • Diana 10 ani ago

  Felicitari Alex!

 • Andrei 10 ani ago

  Felicitari Alexandru. Dar sa nu uiti cine te-a ajutat in aceasta victorie la limita si sa te tii de promisiunile facute. Succes!

 • golaniii !! 10 ani ago

  :)))) da da sa le dai excursi si bautura ca doar teau votat :)))

 • radu 10 ani ago

  Daca acestia sunt viitorii politiceni suntem o cauza pierduta ca si oras/judet. Niste copii care vin din familii parvenite, care faceau si fac in continuare afaceri cu statul. Lipsa de interes pentru scoala si bautura au fost o caracteristice principale ale vietii lor de pana acum. Din punctul meu de vedere este exact ca in volumul lui Nicolae Filimon, Ciocoii vechi si noi. Desi a fost studiat la scoala sunt convins ca tinerele vlastare nici macar nu au auzit de el 🙂

  • User 10 ani ago

   Cine esti tu sa judeci omul, mai ales daca nu-l cunosti? Si cu ce te ajuta sa fi citit CIocoii? Sau sa fi auzit de opera respectiva? Cu asta se masoara valoarea unui viitor politician? 9 din 10 persoane care au bani in tara asta sunt parvenite, pastrand analogia ta. Problema ta este ca nu te afli printre ele. Daca esti frustrat du-te si varsa-ti problemele in alta parte.

   • radu 10 ani ago

    Ideea e ca pot sa judec omul PENTRU CA IL CUNOSC. Nu consider ca toate persoanele cu bani sunt parvenite, dar in cazul de fata sigur e asa. Te rog sa te uiti ce note avea in timpul liceului/ ce facultate a facut… Uita-te la cate olimpiade nationale a fost. La Roman Voda au fost foarte multi elevi extrem de valorosi, dar, dupa cate se vede, nu sunt promovati. Volumul pe care l-am recomandat este o poveste extrem de interesanta a oamenilor ceincercau sa parvina in anii 1800, acum 200 de ani, exact cum fac si actualele generatii. Pentru a evita greselile, trebuie sa te uiti in trecut!

    • User 10 ani ago

     Cei care in scoala au invatat bine, au avut note mari, nu sunt neaparat cei care vor schimba ceva in lume. Iti trebuie mai mult decat putere de invatare si silinta pentru a putea fi un lider. Doar elevii extrem de valorosi face ceva si in continuare in viata si de multe ori ce fac ulterior nu are tangenta cu politica. Daca tu consideri ca ca presedintele ales nu este in stare sa conduca, du-te la partid si demonstreaza, eventual ca tu esti peste aceasta persoana. Oamenii de valoare se remarca, nu conteaza din ce patura sociala provin. Nu poti sa spui ca era persoana mai potrivita, care sa-si faca si cunoscuta dorinta, de a deveni presedinte la tineret, pastrand la fel criteriile enuntate de tine.

     • radu 10 ani ago

      Ce putere de invatare? Nu inteleg…. Trebuie sa ai capacitate de invatare, nu doar sa spui ca ai. Si sa fim seriosi, presedintele si cativa vicepresedinti nu au nicio legatura cu „invatatul”. Iar pentru a fi „lider” trebuie sa ai o minima baza de cunostinte generale. Mi se pare ca vorbesti absolut fara nici un sens. Doar rostogolesti niste fraze goale, fara nici un continut. Parca vad ca la urmatoarele alegeri ei vor fi „candidatii urmatorului val de politiceni” JENANT

     • User 10 ani ago

      Daca nu intelegi, nu-ti mai chinui capul sa dai raspunsuri. Fa altceva mai important, citeste cateva opere de-ale lui Caragiale, sa vii sa le dai exemplu. Se pare ca degeaba iti spun ca viata nu-ti este definita de realizarile din generala/liceu/facultate.

 • Radu 10 ani ago

  Ca si concluzie a articolului(din punctul meu vde vedere). Cei mai slabi tineri ai generatiei mele au fost alesi in posturi de conducere in cadrul unei organizatii politice. Singurul lucru ce a contat au fost banii si prieteniile parintilor.Lipsa de valoare personala cat si intelectuala vor avea efect asupra functiilor ce le vor ocupa in cativa ani. Sa speram ca tinerii care ies in strada in Bucuresti si in tara vor reusi sa schimbe constiinta oamenilor ce voteaza si nu vor mai exista asemenea tipuri de oameni in politica. Sa speram…