Surprizele lunii decembrie de la Irish Pub

HomeAdvertorial

Surprizele lunii decembrie de la Irish Pub

Și în acest final de an, pub-ul – restaurant Irish Pub, din Pietonalul Ștefan cel Mare, își așteaptă clienții cu câteva surprize, interpretări inovatoare asupra rețetelor clasice care au făcut din Irish Pub una dintre destinațiile culinare preferate ale romașcanilor, și nu numai.

Noile rețete propuse în această perioadă de Cătălin și Diana Aileni la Irish Pub completează oferta preparatelor care pot fi savurate în locație sau comandate acasă. Este vorba despre noile preparate de post, în nota apetisantă obișnuită a bucătăriei Irish Pub. Între acestea se numără pizza cu hribi și smântână vegetală, pizza cu dovlecei, vinete și ciuperci, focaccia cu roșii cherry, măsline, rozmarin și ulei de măsline, dar și un burger de post.

Pentru amatorii de fast-food clasic, în prima linie a meniului Irish Pub și-a mai făcut loc tot în această perioadă hamburgerul cu carne de bizon maturată timp de 30 de zile, sos de maioneză cu trufe și ciuperci în aluat tempura.

De asemenea, alături de vinul fiert potrivit cu anotimpul rece, atât de căutat de clienți, noile deserturi au urcat deja în topul solicitărilor la Irish Pub. Astfel, nu veți rezista să nu încercați aici prăjitura lava cake și, mai ales, papanașii cu smântână și dulceață de afine. Nu în ultimul rând, de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, în meniu au fost incluse câteva rețete surpriză, de hot dog sau pizza, inspirate din bucătăria tradițională a țării noastre, afirmă Diana și Cătălin, a căror poveste despre Irish Pub o mai puteți citi la acest link.

Luna decembrie vine cu prețuri mai mici la sortimentele de pizza la Irish Pub, iar alte promoții din bucătăria Irish Pub pot fi găsite pe https://irishpub-roman.ro sau pentru comandă la domiciliu prin aplicația locală de livrare Roman Delivery, disponibilă pe Android și iOS.

Irish Pub Roman își întâmpină clienții cu atmosfera EAT, DRINK, VIBE în Pietonalul Ștefan cel Mare, blocul M11, șase zile pe săptămână, de marți până duminică, în intervalul orar 10-24 (cu mențiunea că bucătăria este disponibilă doar până la orele 22).

Irish Pub Roman

Pietonal Ștefan cel Mare, blocul M11
Web: https://irishpub-roman.ro.
Facebook: Irish Pub Roman
Rezervări și comenzi la telefon: 0763 741 159

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0