Shopping City Piatra Neamț sărbătorește 2 ani cu un concert aniversar Lidia Buble și multe premii

HomeTimp liber

Shopping City Piatra Neamț sărbătorește 2 ani cu un concert aniversar Lidia Buble și multe premii

 

 

Shopping City Piatra Neamț aniversează 2 ani și organizează o super-petrecere. În perioada 1-2 decembrie, vizitatorii centrului comercial sunt întâmpinați cu multe premii și cu un concert aniversar susținut de Lidia Buble, informează un comunicat al organizatorilor.

Cei care fac cumpărături în perioada 1-2 decembrie, în valoare de minimum 50 de lei, pe un singur bon fiscal, pot plonja în piscina cu bile colorate special amplasată în galerie. Aici vor avea la dispoziție 2 minute pentru a găsi una dintre cele 500 de bile care ascunde un premiu garantat. Înscrierile se fac la biroul de informații (în zona scărilor rulante) în oricare dintre cele două zile, în intervalul orar 12-19. Aceștia vor putea câștiga premii instant oferite de Anna Cori, Beauty Mania, Bebe Ardealul, Benvenuti, C&A, dm, Elixir, Gerovital, Manay, Max Fun, Pepco, Pizza Romana, Secuiana, Smith&Smith, Spartan, Takko, Tezyo, The Perfect Ice, Xpert Beauty, 5aSEC. Vor fi acceptate exclusiv bonurile prezentate în ziua efectuării cumpărăturilor.

Duminică, pe 2 decembrie, începând cu ora 20:00, petrecerea continuă pe ritm de dans. Lidia Buble va cânta cele mai noi hituri pe terasa Shopping City Piatra Neamț, situată la etajul 1. În deschiderea concertului, începând cu ora 19:00, pe scenă vor urca elevii de la clasa de canto de la Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, coordonați de Paula Nicorescu – Ghiviriga. Accesul la concert este gratuit, iar toți vizitatorii centrului comercial sunt invitați să cânte și să danseze pe melodiile preferate din repertoriul artistei.

Mai multe informații despre activitățile organizate în centrul comercial se pot afla pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro/, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0