Sfaturi utile pentru a câștiga mai mult la pariuri pe meciurile din Champions League

HomeAdvertorial

Sfaturi utile pentru a câștiga mai mult la pariuri pe meciurile din Champions League

 

champions-league-logoLiga Campionilor a luat startul în sezonul 2015-2016 cu meciurile din tururile preliminare, competiția intercluburi numărul unu a Europei fiind pentru amatorii de pariuri o atracție continuă. Pentru un parior informat, statistica trebuie să însemne mai mult decât un punct de reper statistic, aceasta putând însemna un ajutor care nu poate fi neglijat în luarea celor mai inspirate decizii.

Statistică

Ca să devin punctual, voi menționa ultimele rezultate, cele din cadrul primei manșe a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Cele doar 5 victorii ale gazdelor, la care se adaugă 8 remize și 2 succese ale oaspeților, sunt oglinda echilibrului valoric ce se manifestă în ultimii ani în fotbalul continental. În același timp, rezultatele acestei prime manșe pot fi considerate o confirmare unor parametrii statistici din ultimele sezoane ale Champions League. O strategie de pariere care să evite surprizele neplăcute ce apar mai des în fazele preliminarii, când echipele își „intră în mână” mai greu, trebuie construită pe previziuni corecte, iar cifrele ultimelor sezoane pot însemna un ajutor pentru orice parior.

Tiparul momentului

Între cele mai utilizate tipuri de pariu pentru tururile preliminare ale Champions League se distinge unul, iar în rândurile următoare voi argumenta alegerea pe care v-o propun.

„Sub 2,5 goluri” este un pariu cu șanse mari de reușită, ce poate fi aplicat cu încredere la meciurile cu miză din startul sezonului, în care este puțin probabil ca echipele să fie dispuse să-și etaleze potențialul ofensiv. Sunt așa numitele meciuri de calificare, în care spectacolul este subordonat pragmatismului, fapt care nu poate lăsa urmări semnificative pe tabelă.

Dacă privim statistica ultimelor trei sezoane ale Champions League, procentajul meciurilor „sub 2,5 goluri” este elocvent (55% în sezonul 2013-2014, 60% în 2014-2015 și 50% în 2015-2016).

În manșa întâi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, 11 partide din totalul celor 15 s-au încheiat cu mai puțin de 2,5 goluri marcate (73%). Diferența de procente în favoarea actualului sezon poate fi considerată ca fiind în grafic, dacă ținem cont că mediile ultimelor 3 sezoane reprezintă totalul meciurilor disputate pe întreaga durată a fiecărei ediții.

Evită numele mari

Acest tip de pariu își arată eficiența când este vorba de confruntări în care nu sunt angrenate „nume mari”, cum este cazul majorității echipelor care se aliniază la startul tururilor preliminare în Liga Campionilor.

Echilibrul de forțe din teren este generat de faptul că echipele se află la începutul sezonului, iar miza sumelor puse în joc pentru accederea în fazele superioare este una deloc de neglijat pentru majoritatea lor. Nu în ultimul rând, trebuie spus că și cota acordată unui asemenea tip de pariu este de luat în seamă, pentru multe dintre partidele din cadrul turului trei preliminar al Ligii Campionilor aceasta fiind 2.00.

Pariurile pe Champions League reprezintă o armă cu două tăișuri. Dacă ne lăsăm luați de val și de spectaculozitatea care înconjoară această competiție, putem să fim tentați de pariuri care presupun un total mare de goluri, însă în calificări, acest pariu nu este deloc indicat.

Fie că pariezi bilete combinate sau pe evenimente single, fie că alegi o altă strategie pe care o urmezi cu stricteţe, pariul recomandat mai sus poate reprezenta una din cele mai bune opţiuni de a-ți contura biletul.

 

Material prezentat de PariuriX.com

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0