Prima paginăLifestyle

Sănătate și răsfăț, la Velvet Beauty & Spa

Dimensiune text

Velvet Beauty & Spa oferă opt tipuri de servicii complete de îngrijire și terapii inovatoare, completate de dotări de ultimă generație.

 

 

Înainte de a face primul pas pe scările care coboară spre centrul de frumusețe, primești, obligatoriu, o pereche de papuci de unică folosință. „E o măsură pe care o luăm pentru a-i proteja pe toți cei care beneficiază de serviciile noastre”, spune Doina Mocanu, managerul Centrului Velvet Beauty & Spa și „ghidul” meu prin „laboratorul” de relaxare și frumusețe, care pare, mai degrabă, la prima vedere, prin dotarea existentă, un laborator de cercetare avansată.

velvet2Odată intrat în centru, te simți ca într-o oază de liniște și relaxare. Întreg interiorul este definit prin tonalități calde de argintiu, alb și combinații de negru, care creează un spațiu deschis, elegant și rafinat. O lumină difuză te învăluie și o muzică plăcută completează atmosfera. „Centrul Velvet Beauty & Spa are două zone distincte: zona umedă și zona uscată. Serviciile pentru care clienții pot opta, în ambele zone, sunt diverse și pot avea, în același timp, rol terapeutic, de îngrijire corporală sau, pur și simplu, de răsfăț”, spune Doina Mocanu.

velvet 24043O incursiune în zona umedă nu poate începe decât de la hammam, sau baia turcească. Există, de asemenea, un bazin terapeutic, un jacuzzi cu spumă, saună uscată, în care temperatura poate ajunge până la 110 grade, extraordinar de bună pentru detoxifiere. Dușurile emoționale constituie o experiență unică: un duș cu apă călduță care, împreună cu aromoterapia și cromoterapia, te duce cu gândul la o ploaie tropicală binefăcătoare, sau dușul ceață, care te învăluie cu picături mici de ploaie. Băile „Kneipp”, de asemenea, pot reprezenta o alternativă pentru cei care au probleme cu somnul, dar și pentru întărirea vaselor de sânge. Patru bazine, două cu apă rece și două cu apă caldă, în care picioarele se introduc alternativ, pentru perioade scurte de timp. Experiența din zona umedă nu se poate încheia decât în sala de relaxare, o sală cu paturi calde sau reci, în funcție de temperatura ultimei „experiențe” din zona umedă.

Zona uscată este compartimentată în mai multe spații, în funcție de serviciile oferite. Există zona de masaj, în care clienții pot opta pentru un masaj de relaxare, un masaj aromat sau un masaj cu roci vulcanice fierbinți, și zona LPG, de remodelare corporală și tratamente faciale. „În această încăpere, avem posibilitatea de a face lifting facial fără bisturiu. Practic, este vorba despre o «educare» a celulei de a produce colagen și elastină, astfel încât «să ridice» fața”, spune managerul Doina Mocanu.

velvet5Dotările centrului fac posibile epilarea definitivă, fotodepigmentarea, fotovascularizarea, repararea cicatricilor rămase în urma unei operații sau a unei mușcături, de exemplu. Capsula oceanică arată ca o navetă spațială. Doar că odată intrat înăuntru nu pleci în spațiu, ci doar departe de stresul de zi cu zi.
„Capsula oceanică lucrează cu aburi, cu apă, cu aromoterapie, cromoterapie. Aici oferim servicii de eliminare a stresului, de detoxifiere, împachetări, iar dacă se îndepărtează patul pe care stă clienta, capsula se transformă într-un jacuzzi. Dușuri Vichy, dușuri scoțiene, dușuri – masaj la picioare, ploi tropicale, toate pot fi combinate într-un pachet, în funcție de preferințele clientului”, spune Doina Mocanu.

velvet 24044În zona uscată se poate face o analiză corporală, pe baza căruia să poată fi stabilit un plan de lucru personalizat pentru fiecare și există, de asemenea, un aparat Huber, recomandat pentru cei care duc o viață sedentară sau vor să-și recapete mobilitatea după o intervenție chirurgicală. „În funcție de ceea ce-și dorește fiecare client, putem oferi pachete de servicii, după bugetul fiecăruia și după timpul liber al fiecăruia. Noi lucrăm astfel încât fiecare client să-și atingă obiectivul propus atunci când s-a adresat centrului nostru”, a spus managerul Doina Mocanu.

Prețurile practicate de Velvet Beauty & Spa sunt la îndemână, funcție de serviciile oferite clientului. Un tratament facial începe de la 55 de lei, o epilare definitivă începe de la 110 lei, o ședință la aparatul Huber costă, în această perioadă, la promoție, 50 de lei, o intrare la zona umedă, în care poți beneficia de toate serviciile zonei, costă 60 de lei, iar abonamentele încep de la 200 de lei.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0