Reduceri la „Trenurile Zăpezii”, în ianuarie și februarie

HomeEconomie

Reduceri la „Trenurile Zăpezii”, în ianuarie și februarie

 

Pentru programul „Trenurile Zăpezii 2018”, CFR Călători introduce, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, reduceri tarifare la trenurile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamț, anunță CFR Călători.

Reducerile se acordă pentru trenurile prezentate la acest link, astfel:

  • 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia – Brașov sau din Vatra Dornei și Piatra Neamț;

  • 31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta București – Predeal preţul biletului cu această ofertă este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov sau Bucureşti Nord – Piatra Neamţ preţul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg, pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de  50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin față de tariful întreg. CFR Călători precizează că exemplele de tarife sunt valabile de la data de 1 ianuarie 2018 şi includ şi tariful de rezervare a locului care este 3,9 lei, iar reducerile se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte oferte, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online.

„Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei http://www.cfrcalatori.ro sau să se adreseze personalului nostru din stații”, precizează reprezentanții CFR Călători.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0