Programul de Sărbători al Centrului de vaccinare împotriva COVID-19 din Roman

HomeActualitate

Programul de Sărbători al Centrului de vaccinare împotriva COVID-19 din Roman

În perioada Sărbătorilor de iarnă, Centrul fix de vaccinare împotriva coronavirusului COVID-19 din municipiul Roman, de pe strada Ștefan cel Mare, din incinta Colegiului Tehnic „Miron Costin”, va avea programul modificat, a anunțat luni primarul Leonard Achiriloaei.

Astfel, până pe 23 decembrie inclusiv, Centrul de vaccinare va fi deschis în intervalul orar 8-20. Pe data de 24, programul Centrului va fi între orele 8-14. Pe 25 decembrie, Centrul va fi închis. În perioada 26-30 decembrie inclusiv, Centrul va avea din nou program normal de funcționare, între orele 8-20, iar pe 31 decembrie – între orele 8-14. Centrul de vaccinare va fi închis pe 1 ianuarie, urmând a reveni a programul normal din data de 2 ianuarie.

„Am vrut să precizez acest program, pentru că mulți dintre romașcani, poate, în această perioadă de Sărbători, sunt mai liberi și pot beneficia de vaccinare la Centrul fix din municipiul Roman, unde îi așteptăm în număr cât mai mare”, a precizat primarul Leonard Achiriloaei.

Conform DSP Neamț, de la începutul Campaniei de vaccinare și până la finalul săptămânii trecute, în județ au fost administrate 255.206 doze de vaccin, din care 85.197 doza a 2-a, iar din data de 28 septembrie 24.465 de persoane au fost vaccinate cu doza a 3-a. Conform Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, municipiul Roman avea, la începutul lunii decembrie, 36,09% acoperire vaccinală cu cel puțin o doză.

La Centrul fix de vaccinare din Roman, de pe strada Ștefan cel Mare, din incinta Colegiului Tehnic „Miron Costin”, cei interesați se pot vaccina cu vaccinurile Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0