Prima paginăSocial

Primăria organizează petrecere în ștrand

Primăria organizează petrecere în ștrand

Dimensiune text

 

Primăria municipiului Roman organizează joi, 10 august, o petrecere în aer liber în zona bazinelor din ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”. Petrecerea va fi cu muzică, concursuri de volei și de înot, dansuri, picturi pe corp, baloane gigant de săpun, numere de magie, activități de înfrumusețare și de întreținere corporală.

Petrecerea se va încheia la ora 24.00, paza fiind asigurată de bodyguarzii din ștrand, echipele Poliției Locale și cele ale Jandarmeriei.

„Îmi doresc ca Romanul să fie un oraș în care cetățenii să se poată bucura de ceea ce s-a realizat, să fim uniți, să socializăm, să profităm de orice moment pentru a fi împreună de cei dragi. Sunt conștient că sunt multe lucruri de făcut, dar luna august este momentul în care familiile celor care muncesc peste hotare se reunesc, vremea este frumoasă și o astfel de activitate care poate aduce laolaltă oameni frumoși și implicați în viața comunitate cred că este binevenită. Tot ceea ce s-a făcut a însemnat o cheltuială de 300 de lei și vreau să le mulțumesc tuturor celor care benevol și fără a solicita bani și-au anunțat sprijinul. Și această petrecere, și picnicul organizat luna trecută în Parcul municipal au fost posibile datorită romașcanilor și, dacă va exista interes, putem să le permanentizăm, să le repetăm și să le îmbunătățim de la un eveniment la altul”, a declarat primarul Lucian Micu, precizând faptul că a fost aleasă ziua de joi, 10 august, pentru că urmează o minivacanță oferită prin Hotărâre de Guvern și unii romașcani vor pleca în weekend din localitate.

Petrecerea începe de la ora 9.00 și se va încheia la miezul nopții, atunci când participanții vor trebui să părăsească incinta Ștrandului. Muzica va fi asigurată de un DJ și volumul acesteia va fi diminuat după orele 22.00, pentru a nu-i deranja pe locuitorii din zonă.

„Un grup de tinere voluntare la Centrul de zi «Don Calabria» din Roman vor întreține pe parcursul întregii zile atmosfera prin dans. Între orele 11.00 – 12.00 și 18.00 – 19.00, pe spațiul din fața corabiei se vor organiza sesiuni de mișcare în aer liber, cu sprijinul antrenorului de fitness Bogdan Huci. La mai multe standuri, între orele 10.00 – 13.00, 16.00 – 20.00 și 18.00 – 20.00, firmele Piticot și Saraland vor aduce specialiști în realizarea de picturi pe piele. Inițiativei administrației publice locale i s-a alăturat și Lulu Beauty Boutique, când, de la orele 16.00, echipa de styliști va tunde, coafa și machia gratis pe cei care vor să arate bine în această vară. De asemenea, tot de la ora 16.00, echipa Agfa Milenium va realiza, pe suport de hârtie, fotografii cu cei care vor dori să păstreze o amintire de la acest eveniment. Un sprijin important vine din partea Baloane de săpun, firmă din Roman, care va oferi patru reprize, fiecare de jumătate de oră, de magie și baloane gigantice din săpun. La barul de sub corabie, un barista va asigura spectacol și cocktailuri, cu mențiunea că se vor utiliza pahare din plastic, pentru a se evita producerea de accidente.

 

Intrarea în Ștrand se va face conform regulamentului, plătind aceeași taxă de intrare ca în orice altă zi din timpul săptămânii. Precizăm că intrarea în bazine se face doar cu echipament de înot, iar cei care vor intra în apă îmbrăcați cu haine de stradă vor fi evacuați pe loc. Aceeași regulă se va aplica și în cazul consumului exagerat de alcool, al tulburării liniștii sau al unui comportament neadecvat”, anunță reprezentanții Primăriei Roman într-un comunicat de presă.

De siguranța participanților și de o distracție fără incidente se vor asigura bodyguarzii, echipele Poliției Locale și cele ale Jandarmeriei. Reamintim faptul că în Ștrand există și un punct de prim ajutor, cu personal medical specializat, precum și salvamari.

 

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • De ce se organizeaza in incinta strandului cand este o scena si spatiu mult mai mare inafara incintei cu bazine ?! Scena nu a fost folosita niciodata de cand s-a construit ! Pentru ce s-a cheltuit atat ???!!! Ar trebui sa nu intre nimeni …….!!!

  • CINE INVITA …..PLATESTE !…DE CE SA PLATEASCA „STRANIERII” INTRAREA IN STRAND ??? PRIMARIA II INVITA …..PRIMARIA SA PLATEASCA !!! …DE CE NU ORGANIZATI INTANLIREA IN FATA SCENEI PE CARE NU S-A TINUT NICI UN SPECTACOL PANA ACUM ???!!!…SA FACETI „GUSA MARE” PATRONULUI DE LA STRAND ???