Prima paginăRural

Postliceala de la „Horia”, la examen de final

Dimensiune text

Timp de trei zile, la Grupul Școlar Agricol „Ion Ionescu de la Brad” Horia se desfășoară examenele finale în urma cărora cursanții de la Școala Postliceală vor primi diplomele de tehnicieni în domeniul controlului calității produselor alimentare.

 

 

Examenele constau într-o probă scrisă, o probă practică și susținerea unui proiect în fața comisiei de evaluare. „Sîntem singura unitate din județ care oferă astfel de cursuri, dovadă că avem numeroase cereri de înscriere, nu numai de la cursanți din județul Neamț, ci și din județele învecinate, în special din județul Iași. Cursanții sînt atît proaspeți absolvenți de liceu, cît și oameni trecuți de 30 ani„, a spus profesorul Doru Lozincă, director al Grupului Școlar Agricol „Ion Ionescu de la Brad”.

Liceul din Horia organizează de peste zece ani astfel de cursuri, avînd atît baza materială necesară, cît și personal calificat pentru susținerea cursurilor. Cursurile durează trei semestre, în regim de învățămînt de stat. Cursanții se pot înscrie și fără diplomă de bacalaureat.

COMENTARII

WORDPRESS: 0