Prima paginăAdvertorial

Planul de naștere și ora magică la Maternitatea Arcadia

Planul de naștere și ora magică la Maternitatea Arcadia

Dimensiune text

 

Te apropii de un moment special pe care merită să-l trăiești ca atare – magic. La Maternitatea Arcadia vei naște conform planului tău personalizat și te vei putea bucura de beneficiile orei magice.

Planul de naștere

Povestea voastră s-a născut din dragoste și va continua din dragoste. Așteptați prima întâlnire cu bebelușul vostru cu nerăbdare. La Maternitatea Arcadia, în urma discuției cu medicul obstetrician, vei putea să conturezi planul tău personal de naștere, în acord cu protocoalele medicale și cu starea ta de sănătate. În cazul în care în timpul nașterii apar complicații medicale care vor necesita alte măsuri decât cele exprimate în planul de naștere, acestea vor fi aplicate numai după ce tu vei fi informată și numai cu acordul tău – cu excepția situațiilor de urgență.

Ora magică – debutul vieții voastre împreună

Au trecut 9 luni de așteptare. Încă un pic și îl vei putea ține în brațe. Abia aștepți acest moment și știi deja că vei dori să-l poți îmbrățișa și mângâia cât mai mult timp.

Ora magică este prima oră din viața extrauterină a copilului tău. Având în vedere beneficiile pe care le are plasarea imediată pe pielea ta a bebelușului, te sfătuim să incluzi acest moment în planul tău de naștere, dacă vei naște natural.

Avantajele pe care acest moment al nașterii le are atât în ceea ce te privește, cât și pentru starea psihică și fizică a bebelușului tău sunt multiple:

  • reglarea temperaturii corpului copilului are loc imediat, în mod natural;
  • va accentua contracțiile uterului tău și va ajuta la eliminarea placentei;
  • are un rol important în inițierea alăptării precoce – bebelușul are un instinct natural, care trebuie încurajat și dezvoltat;
  • se dezvoltă relația de atașament dintre tine și copilul tău;
  • este redus riscul de hipoglicemie.

Medicul neonatolog va fi în permanență alături de bebelușul tău și va realiza unele manevre chiar în momentele în care voi veți experimenta ora magică. Alte proceduri – cântărire, măsurare – vor fi putea fi efectuate ulterior, mai ales că după această primă oră atât tu, cât și bebelușul veți avea nevoie de un somn odihnitor, care să vă ajute să vă refaceți.

 

www.arcadiamami.ro

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0