Prima paginăSocial

Peste 2.000 de oameni au participat la petrecerea din ștrand

Peste 2.000 de oameni au participat la petrecerea din ștrand

Dimensiune text

 

Peste 2.000 de persoane au fost prezente în ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” joi, 10 august, când administrația locală a organizat o petrecere, cu mai multe activități de divertisment pentru toate vârstele. Pentru CSM Roman, administratorul Ștrandului, activitatea a înregistrat un record în ceea ce privește numărul de clienți din tipul săptămânii, semn că – pe placul tuturor sau nu neapărat amatori de petreceri – a existat curiozitate și, așadar, interes.

Intrarea în ștrand a costat, ca-n fiecare zi din timpul săptămânii, 10 lei, în total intrând, cu bilet sau cu carduri de acces gratuite, în jur de 2.200 de persoane, ultimii clienți fiind un grup de câțiva tineri care au venit după ora 22.00 și au achitat biletul de intrare, chiar dacă petrecerea se încheia la ora 24.00, iar muzica devenea ambientală după ora 22.00.

Organizatorii au pregătit mai multe acțiuni de divertisment: picturi de corp, înfrumusețare – tunsori, coafuri, machiaj, sport – gimnastică în apă, fitness, Zumba, concursuri de volei și de înot -, fotografii pe hârtie specială, portrete, magie, baloane de săpun gigant, muzică antrenantă și, surpriza cea mai plăcută pentru cei mici – patru reprize de băi cu spumă.

„Conducerea Primăriei municipiului Roman mulțumește tuturor celor care au participat și s-au implicat în organizarea primei petreceri la bazinele din Ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement «Moldova». Evenimentul s-a desfășurat fără incidente, toți cei peste 2.200 de clienți care au fost prezenți pe parcursul zilei de joi în Ștrand având mai multe posibilități de a se relaxa și distra. Mulțumim antrenorului Bogdan Huci pentru cele două sesiuni de mișcare, în apă și pe uscat, mulțumim echipei de la Piticot pentru îndemânarea de a-i picta pe cei mici și nu numai, mulțumim Video Dreams pentru instantaneele foto perfecte ca amintire, mulțumim echipei de la Piano Events pentru cele patru sesiuni de băi cu spumă, mulțumim tinerelor de la Centrul «Don Calabria» pentru dans și voie bună, mulțumim celor de la Baloane de săpun pentru spectacolele de magie și baloane gigant oferite, mulțumim Saraland pentru atmosfera de poveste, mulțumim echipei de styliști de la Lulu Beauty Boutique pentru sesiunile de înfrumusețare oferite și mulțumim profesorului Marius Țocu pentru mișcările de Zumba energizante. Le mulțumim și celor care s-au înscris în număr neașteptat de mare la concursurile de înot organizate pe grupe de vârstă și supervizate de profesorul de înot Adrian Bolea. Chiar dacă numărul participanților a scăzut după ora 21.30, petrecerea a fost una reușită și creează premisele unei implicări mai active a administrației publice locale în organizarea de evenimente de socializare, divertisment și petrecere frumoasă a timpului liber”, au anunțat reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Conform reprezentanților Primăriei municipiului Roman, costurile pentru asigurarea tuturor activităților din Ștrand s-a ridicat la 300 de lei, toți care au răspuns invitației de a veni cu propriile echipe de înfrumusețare, divertisment și sport nesolicitând și bani, ci dorind doar să se implice voluntar pentru buna dispoziție a cetățenilor.

Primarul Lucian Micu a fost prezent la eveniment în jurul prânzului și a revenit, alături de alți reprezentanți ai Primăriei municipiului Roman, după program, bucurându-se ca toți ceilalți de vremea bună și activitățile de divertisment.  „Joi, 10 august, am participat și eu, cât mi-a permis timpul, la prima petrecere din Ștrand, unde m-am bucurat de deschiderea pe care au manifestat-o oamenii față de o astfel de activitate. Chiar dacă resursele unei administrații sunt puține și nu le putem direcționa spre foarte multe acțiuni de divertisment, cred că, din când în când, putem face excepții. Mă bucur că alături de cei peste 50 de parteneri am reușit să creăm activități diverse, care să pună în valoare investiția făcută în acest obiectiv și să ne aducă împreună la bine, la distracție, la socializare. M-am simțit bine printre oameni, în apă, la plajă, pe terase. Am petrecut câteva ore de bună dispoziție, ce mi-au dat încă o porție de energie pentru munca în a dezvolta acest oraș și a ajuta cetățenii să aibă o viață cât mai bună”, a scris primarul Lucian Micu pe pagina sa de socializare.

Chiar dacă pe paginile de socializare, în grupurile de dezbateri în special, au fost voci care au solicitat ca petrecerea să țină până dimineață, cu muzica răsunând în boxe, în Ștrand după ora 22.00 au mai fost doar câțiva copii, asta poate și pentru că afară s-a mai răcit, dar poate și pentru că petrecerea s-a ținut în timpul săptămânii. Adulții au preferat să stea la terase, dar numărul acestora nu a depășit 20-30 de persoane. La ora 24.00, Poliția Locală și Jandarmeria au facilitat închiderea activității.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0