Prima paginăPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Alcoolemie la secret

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.50, o patrulă din cadrul Biroului Rutier Roman a depistat, pe strada Vasile Alecsandri, un tânăr de 24 de ani, din Roman, care conducea un autoturism şi a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, cât şi prelevării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul de 24 de ani nu mai are acum permis de conducere, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de refuz al prelevării de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pozitivi la etilotest

În noaptea de 18 spre 19 iulie, la ora 4.30, o patrulă din cadrul Biroului Rutier Roman a depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, din Făurei, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de rezultatul pozitiv al testării conducătorului auto cu aparatul etilotest. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Ghinion a avut şi un tânăr de 22 de ani, din Cordun, care a fost depistat, duminică dimineaţă, în jurul orei 8.17, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN2, în localitatea Gherăeştii Noi, având o concentraţie alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, poliţiştii au reţinut permisul de conducere al conducătorilor auto, care sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

COMENTARII

WORDPRESS: 0