HomeTimp liber

Muzeul de Științele Naturii este închis de Paște

Romașcanii pot vizita Muzeul de Științele Naturii din Roman pînă sîmbătă, 14 aprilie, inclusiv. În prima și a doua zi de Paște, muzeul va fi închis publicului.

 

 

În zilele pascale, duminică și luni, muzeul nostru va fi închis vizitatorilor. Ne vom reîntîlni cu vizitatorii marți, începînd cu orele 9.00, pe care îi aștepăm să vadă noua expoziție temporară. Expoziția «Aripi și petale» a fost deschisă la începutul acestei luni și ne-a adus pînă acum peste 2.000 de vizitatori„, a precizat muzeografa Ramona Bulai.

Muzeografa spune că noua expoziție a stîrnit curiozitatea nu doar a preșcolarilor și elevilor din Roman, ci și a celor din zona limitrofă a orașului. „Am avut copii și din zona rurală a a Romanului, din comunele Cordun, Horia, Doljești (satul Rotunda), Săbăoani, dar și din Mircești (satul Iugani), județul Iași. Așteptăm în continuare publicul dornic să vadă o expoziție inedită prin culoare și tematică, de fluturi exotici și plante„, a mai spus muzeografa.

Expoziția temporară va rămîne în cadrul muzeului pînă la 31 mai. Programul de vizitare este de luni pînă duminică, între 9.00 și 17.00. Prețul unui bilet de intrare este de 2 lei pentru copii, elevi și studenți, precum și pentru grupuri organizate, și de 3 lei pentru adulți.

Comentarii

WORDPRESS: 0