Irish Pub Roman, locul unde revii cu plăcere de fiecare dată

HomeAdvertorial

Irish Pub Roman, locul unde revii cu plăcere de fiecare dată

„Mâncare bună, proprietari zâmbitori și faini, un spațiu care te îmbie să te relaxezi, un «biniște»* românesc și un loc în care abia aștept să revin”. Este doar unul dintre review-urile excelente primite de pub-ul – restaurant Irish Pub, o adevărată carte de vizită a localului care s-a impus în ultimii ani pe harta culinară a municipiului Roman cu burgerii Irish, cu preparatele de tip fast-food alături de berea la draft, dar și cu pizza pe vatră, din această toamnă.

Așa cum știu cei mai mulți dintre cei ce le trec pragul, artizanii transformării Irish Pub într-un adevărat brand al orașului sunt Cătălin și Diana Aileni, care au pornit această afacere din 2017, singuri, cu pasiune, mult curaj și cu ceva experiență în domeniu. „E greu pe cont propriu, dar și satisfacția e mare”, mărturisește Cătălin când își aduce aminte de începuturi. „Mulți nu ne dădeau atunci prea mari șanse de reușită, iar acum suntem în continuare surprinși de numărul mare al celor care ne spun că am făcut o treabă extraordinară, după ce au trecut pe la noi”.

Irish Pub îi întâmpină pe oaspeți cu o atmosferă aparte, iar acesta a fost unul dintre ingredientele principale ale popularității pubului emblemă din Pietonal. „Oamenii ne admiră pentru ceea ce am reușit să facem. Cred că și prezența noastră aici contribuie la atmosferă, pentru că ne implicăm direct în mersul lucrurilor. Mulți ne întreabă dacă mai putem, însă avem o mare satisfacție când clientul pleacă mulțumit. Am încercat ca aici, la Irish Pub, să fim o familie, să unim oamenii – și s-au legat foarte multe prietenii datorită nouă”, spune Cătălin.

Treptat, roadele succesului Irish Pub și-au pus amprenta și asupra dezvoltării localului, astfel că a fost nevoie de mărirea terasei, apoi de deschiderea rulotei pentru preparatele culinare, la începutul anului trecut. „Aveam multe solicitări de la clienți pentru preparate culinare, astfel că acesta a fost un pas firesc. Ne-a ajutat și experiența avută anterior, dar ne-am și documentat foarte mult pentru realizarea meniurilor. De exemplu, pentru pizza pe vatră, pe care o oferim clienților din toamna acestui an, am avut destule nopți în care nu am dormit, pentru a găsi o rețetă de aluat de care să fim mulțumiți. Am ales pizza pe vatră, chiar dacă e puțin mai complicat, dar gustul și calitatea își spun cuvântul”, consideră Cătălin.

Oricine a încercat preparatele din bucătăria Irish Pub știe că acestea au un gust aparte, meniul pubului incluzând produsele clasice de tip fast-food – burger, costițe, aripioare, crispy, hotdog, șnițele sau sandvișuri – dar și salate, fructe de mare pane și pizza pe vatră. „Cred că de la vară vom introduce în meniu și diverse sortimente de paste, având solicitări din partea clienților în acest sens, așa cum s-a întâmplat și la pizza”, afirmă Cătălin.

Irish Pub se mândrește cu un burger delicios, din două tipuri de carne de vită, din rasele Charolais și Limousin, maturată 30 de zile, dar și cu o costiță cu un sos special de brânză Gouda, recomandare venită tocmai din insulele Canare. Irish Pub e singurul loc din Roman unde pot fi savurate ceaiurile bio de la Meal Time, o perfectă recomandare în prag de anotimp rece, ca și vinul fiert atât de popular printre clienții casei.

Irish Pub Roman își întâmpină clienții în Pietonalul Ștefan cel Mare, blocul M11, șase zile pe săptămână, de marți până duminică, în intervalul orar 10-24 (cu mențiunea că bucătăria este disponibilă doar până la orele 22). Bunătățile marca Irish Pub pot fi comandate și prin intermediul site-ului propriu, https://irishpub-roman.ro, prin aplicația locală de livrare Roman Delivery, disponibilă pe Android și iOS , precum și la telefon: 0763 741 159.


Irish Pub Roman
Pietonal Ștefan cel Mare, blocul M11
Web: https://irishpub-roman.ro.
Facebook: Irish Pub Roman

Comentarii

WORDPRESS: 0