Incendiu la o gospodărie din Pildești, o femeie a suferit arsuri

HomeActualitate

Incendiu la o gospodărie din Pildești, o femeie a suferit arsuri

Marți seară, 17 august, în jurul orei 21:30, pompierii au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din satul Pildești, comuna Cordun, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Roman, voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cordun și un echipaj cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț. La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul unei anexe gospodărești, care avea un perete comun cu locuința, cu posibilitatea propagării la întreaga clădire.

„Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul, în limitele găsite. Au ars aproximativ 40 de metri pătrați din acoperișul anexei gospodărești – bucătărie de vară –, doi metri pătrați din acoperișul locuinței, obiecte de mobilier, materiale textile și alte bunuri aflate în bucătăria de vară. Proprietara locuinței, în vârstă de 58 de ani, a suferit arsuri. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SAJ, ulterior fiind transportată la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui aragaz lăsat nesupravegheat”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Femeia rănită în urma incendiului a fost diagnosticată de cadrele medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Roman cu arsură de gradele 1 și 2 pe antebrațul stâng, traumatism cranio-cerebral și traumatism de piramida nazală, aceasta fiind internată în secția Anestezie și Terapie Intensivă a unității medicale.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0