Prima paginăEconomie

[FOTO] Shopping City Piatra Neamț își deschide porțile pe 1 decembrie

[FOTO] Shopping City Piatra Neamț își deschide porțile pe 1 decembrie

Dimensiune text

 

shopping-city-piatra-neamt-03-vedere-carrefourDezvoltatorul imobiliar NEPI anunță că, de Ziua Națională, va deschide unul dintre cele mai noi și moderne mall-uri din partea de nord-est a României, Shopping City Piatra Neamț, în cadrul căruia hipermarketul Carrefour Piatra Neamţ este magazinul ancoră. Vizitatorii sunt așteptați la marea inaugurare cu zeci de oferte speciale și promoții, precum și cu o serie de spectacole și evenimente speciale. Noul centru comercial aduce în premieră și primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City.

Situat pe Bulevardul Decebal 79 din Piatra Neamț, noul mall este construit pe un teren de șapte hectare și dispune de o suprafață închiriabilă de 28.000 metri pătrați. De asemenea, cei care vor să ajungă la cumpărături cu mașina au la dispoziție o parcare cu până la 1.000 de locuri, ce va oferi acces direct către zonele de divertisment cu cinema, terasă și food court, folosindu-se și de cele două sensuri giratorii, care vor fluidiza traficul în zonele Decebal și Bistriței.

„Piatra Neamț reprezintă, fără îndoială, unul dintre principalele puncte de atracție turistică din regiunea Moldovei, mai mult decât atât, este o zonă cu potențial, aflată în plină dezvoltare. Prin intermediul Shopping City Piatra Neamț ne dorim să venim în întâmpinarea locuitorilor orașului, dar și a turiștilor, printr-un mix de branduri internaționale și locale care să le acopere toate nevoile în materie de shopping și servicii. Din acest motiv, zona de divertisment și terasa amenajată sunt elemente care vor diferenția centrul comercial de alte destinații din regiunea Moldovei”, a declarat Sebastian Mahu, asset manager în cadrul NEPI.

Brandurile prezente în Shopping City Piatra Neamț

Shopping City Piatra Neamț va aduce o ofertă completă de magazine, cu branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. Astfel, pasionații de fashion vor regăsi aici unele dintre cele mai populare magazine: New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Jonny Joy, Neofashion sau Marelbo, urmând ca alte câteva destinații să fie deschise, în umătoarele trei luni, inclusiv magazinul H&M. Mai mult, împătimiții sportului vor găsi în magazinul multibrand Intersport o gamă largă de produse pentru activități fizice în aer liber sau în sălile de sport.În perioada Sărbătorilor și nu numai, părinții își pot răsfăța copiii cu jucării și articole de îmbrăcăminte de la bandurile Noriel, Pikaboo sau Bebe Ardealul.

Iubitorii de bijuterii şi accesorii se vor simți răsfățați în magazinul Splend’or, în timp ce segmentul de îngrijire şi înfrumuseţare este reprezentat de branduri precum Kendra, Beauty Mania sau DM.

Ultimele inovaţii și oportunități de interacțiune prin tehnologie în materie de gadgeturi, telefonie şi produse electronice şi electrocasnice sunt disponibile în magazinele Altex, Germanos, Orange şi Vodafone.

Primul hipermarket Carrefour din regiune

În plus, Shopping City Piatra Neamț va aduce și primul hipermarket Carrefour din regiune, ce va oferi locuitorilor orașului cea mai bogată gamă de produse din județ, cu peste 50.000 de articole, expuse pe o suprafață de 7.500 de metri pătrați. Carrefour propune cea mai mare varietate de produse din județul Neamț, pentru toată familia, cuprinzând un loc de joacă pentru copii, precum și o zonă de cafea și snacking. Cu aproximativ 330 de angajați care vor fi implicați în activități comerciale, lucrând și în laboratoarele proprii de brutărie, gastronomie, patiserie, cofetărie și pizza-rotiserie, Carrefour devine unul dintre cei mai importanți angajatori din oraș. La lansare, toţi copiii care vor veni la Carrefour vor primi câte o jucărie cadou. Sunt 12.000 de jucării gratuite care aşteaptă vizita copiilor.

„Prin deschiderea noului hipermarket Carrefour, continuăm colaborarea noastră de succes cu NEPI, totodată aducându-le locuitorilor din Piatra Neamț o gamă bogată de produse care acoperă toate preocupările şi activităţile zilnice, dar şi produse locale, din zona Neamţului, la cele mai mici prețuri. Noul nostru magazin, Carrefour Piatra Neamț, pregătește o multitudine de surprize pentru toți membrii familiei, așteptându-i la cumpărături într-o ambianță modernă și plăcută. Mai mult decât atât, îmbinând accesibilitatea cu inovaţia, ne-am dorit să oferim clienţilor, în avanpremieră, cele mai noi tehnologii şi cele mai recente inovaţii în materie de electronice şi electrocasnice”, adaugă Andreea Mihai, director de marketing & comunicare, PR & solidaritate, dinamică comercială & pricing Carrefour România.

Cinema City în Shopping City Piatra Neamț

Noul centru comercial aduce în premieră și primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City, ce va fi inaugurat în a doua parte a lunii decembrie. Cinematograful va fi dotat cu şase săli echipate cu cele mai inovatoare tehnologii, oferindu-le spectatorilor ocazia de a viziona filme 2D şi 3D la o calitate superioară. De asemenea, pentru a completa oferta de divertisment, Max Fun, o nouă zonă de distracție cu biliard și activități de recreere îi așteaptă pe cei care vor să se relaxeze sau să se distreze alături de prieteni sau familie. Shopping City Piatra Neamț mai cuprinde și un cazino, MaxBet, deschis non-stop.

Shopping City Piatra Neamț, noul mall din portofoliul NEPI

Prin Shopping City Piatra Neamț, NEPI continuă, astfel, tradiția de a încheia parteneriate strategice cu acoperire internațională pentru toate centrele sale comerciale, extinzându-și portofoliul în nord-estul țării și încurajând, în același timp, dezvoltarea economiei locale, prin alocarea de spații comerciale pentru cele mai bune concepte comerciale ale agenților locali.

NEPI este un grup de investiții și dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost înființat în anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung. De-a lungul timpului, Grupul NEPI și-a consolidat un portofoliu solid de proprietăți și a dezvoltat, în mod constant, proiecte numeroase în România, Serbia, Slovacia și alte țări din Europa Centrală și de Est. Strategia de dezvoltare se concentrează pe expansiunea în segmentul de retail și pe alte piețe. În plus, Grupul investește și în dezvoltarea clădirilor de birouri clasa A în marile orașe din România, unde există cerere din partea companiilor multinaționale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, Shopping City Sibiu, City Park Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva  şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

 

shopping-city-piatra-neamt-01-food-court

shopping-city-piatra-neamt-02-parcare

shopping-city-piatra-neamt-03-vedere-carrefour

shopping-city-piatra-neamt-04-vedere-din-fata

shopping-city-piatra-neamt-05-shopping-gallery

shopping-city-piatra-neamt-06-shopping-gallery-2

shopping-city-piatra-neamt-07-terasa

shopping-city-piatra-neamt-08-terasa-2

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0