Prima paginăActualitate

[FOTO] Shopping City Mall Piatra Neamţ, inaugurat până la finalul anului 2016

[FOTO] Shopping City Mall Piatra Neamţ, inaugurat până la finalul anului 2016

Dimensiune text

 

Randari Shopping City Piatra Neamt smallCel mai nou mall din Nord-Estul ţării, Shopping City Piatra Neamţ va fi inaugurat până la finalul anului 2016. Mall-ul va găzdui primul hypermarket Carrefour şi primul cinematograf multiplex ultra-modern, Cinema City, din regiune. C&A, CCC, Pepco, Kendra, Benvenuti, Orsay, Sensiblu şi Zoo Center sunt doar câteva dintre brandurile care vor fi prezente în cel mai nou centru comercial.

New Europe Property Investments (NEPI) a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă organizată la Piatra Neamţ, demararea lucrărilor pentru cel mai modern centru comercial din zona de Nord-Est a României, Shopping City Piatra Neamţ, programat să fie inaugurat la finalul anului 2016. Noul mall este amplasat pe bulevardul Decebal, nr. 76.

La doar o săptămână de la lansarea oficială a proiectului, dezvoltatorul comunică un interes major al brandurilor de prestigiu internaţional şi naţional de a fi prezente pe galeria noului mall, în prezent aproximativ 80% dintre spaţii au contractele de închiriere semnate sau sunt în curs de semnare. C&A, CCC, Pepco, Intersport, Benvenuti, Kendra, Orsay, Sensiblu şi Zoo Center sunt printre primii care şi-au anunţat prezenţa în Shopping City Piatra Neamţ.

Noul centrul comercial va găzdui primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City, cu şase săli în care clienţii mall-ului vor putea alege sa vizioneze unele dintre cele mai noi blockbustere la o calitate desăvârşită, 2D şi 3D.

Cu o suprafaţă totală construită de 33.000 de metri pătraţi, Shopping City Piatra Neamţ, un proiect dezvoltat 100% de NEPI, îşi va aştepta clienţii cu opţiuni variate de cumpărături şi distracţie, o zonă generoasă de fast food şi restaurante şi multe alte modalităţi de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie.

„Investiţia NEPI din Piatra Neamţ reprezintă mai mult decât dezvoltarea unui centru comercial regional, pentru că vom contribui consistent la dezvoltarea economică a regiunii de Nord-Est prin generarea directă şi indirectă a sute de locuri de muncă şi vom oferi locuitorilor, în premieră, opţiunea de a găsi tot ce au nevoie într-un singur loc, la cele mai înalte standarde de calitate, funcţionalitate şi accesibilitate. Și pentru dezvoltarea Shopping City Piatra Neamţ vom continua tradiţia de colaborare şi parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internaţională, după reţeta de succes pe care am aplicat-o şi în alte centre comerciale ale noastre din ţară. În acelaşi timp, încurajăm şi susţinem dezvoltarea economiei locale prin încheierea de parteneriate cu cei mai buni furnizori locali de servicii şi bunuri”, a afirmat Tiberiu Smaranda, director executiv NEPI.

Shopping City Piatra Neamţ va aduce şi primul hypermarket Carrefour din regiune

Un alt avantaj major pe care îl oferă centrul comercial, odată ce va fi finalizat, este oferirea unui plus de atracţie pentru turiştii care vor vizita Piatra Neamţ, pentru că aceştia vor avea în curând la dispoziţie o ofertă completă de petrecere a timpului liber, de cumpărături şi de distracţie. Reprezentanţii NEPI afirmă că îşi doresc ca, împreună cu autorităţile, să ajună să exploateze la maximum potenţialul turistic al zonei.

Odată cu inaugurarea centrului comercial, la finalul anului 2016, Shopping City Piatra Neamţ va aduce şi primul hypermarket Carrefour din regiune. Cu circa 250 de angajaţi care vor fi implicaţi în activităţi comerciale, dar vor lucra şi în laboratoarele proprii de brutărie, gastronomie, patiserie, cofetărie şi pizza-rotiserie, Carrefour va deveni unul dintre cei mai importanţi angajatori din Piatra Neamţ. Aproximativ 50.000 de articole vor fi expuse pe suprafaţa de vânzare a magazinului, de aproximativ 7.500 de metri pătraţi.

„Suntem foarte mândri că vom avea primul hypermarket din judeţul Neamţ, unde mai suntem prezenţi şi printr-un supermarket. Astfel, vom aduce locuitorilor din regiune un magazin modern, atractiv şi spaţios, concept îmbinat cu cele mai bune produse şi servicii, oferite de o echipă capabilă, ambiţioasă şi energetică ce va garanta calitate ridicată la cele mai mici preţuri”, a afirmat Andreea Mihai, director de marketing în cadrul Carrefour România.

Shopping City Piatra Neamţ, construit pe şapte hectare

Centrul comercial este construit pe un teren de şapte hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale, va avea o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi. Va oferi o parcare generoasă şi acces direct către zona de cinema – distracţie – fitness – food court. Pentru integrarea armonioasă în comunitatea din Piatra Neamţ a proiectului, dezvoltatorul a luat în considerare construirea a două sensuri giratorii, care vor fluidiza traficul în zonele Decebal şi Bistriţei.

Cine este NEPI

New Europe Property Investment plc este un grup de investiţii şi dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum şi la Bursa de Valori din Bucureşti (BVB). Grupul a fost înfiinţat în anul 2007 pentru a achiziţiona, a dezvolta şi a gestiona cele mai importante proprietăţi pe zona de retail din ţările emergente ale Uniunii Europene, cu potenţial de creştere pe termen lung. De-a lungul timpului, Grupul NEPI şi-a consolidat un portofoliu solid de proprietăţi şi a dezvoltat, în mod constant, proiecte numeroase în România, Serbia, Slovacia şi Cehia. Strategia de dezvoltare se concentrează pe expansiunea în segmentul de retail şi pe alte pieţe. În plus, Grupul investeşte şi în dezvoltarea clădirilor de birouri clasa A în marile oraşe din România, unde există cerere din partea companiilor multinaţionale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timişoara, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

Randari Shopping City Piatra Neamt 03

Randari Shopping City Piatra Neamt 02

Randari Shopping City Piatra Neamt 01

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 4
  • Apopei anisoara 5 ani

    Unde se depun cv pentru noul mall? Va multumesc!

  • Pentru macelary transator.profesionisti. 5 ani

    Cum putem lua legatura pentru angajare

  • Buna ziua cu cine as putea lua legatura pentru inchirierea unui spatiu.va multumesc.

  • Nu aduceți și magazinul jumbo aș vrea tare mult