Prima paginăActualitate

Femeie din Roman salvată de la o agresiune sexuală de un polițist aflat în timpul liber

Femeie din Roman salvată de la o agresiune sexuală de un polițist aflat în timpul liber

Dimensiune text

 

Un polițist aflat în timpul liber a intervenit în ajutorul unei femei în timp ce era agresată sexual de un tânăr din Roman, iar agresorul a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

Conform IPJ Neamț, duminică, 20 septembrie, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie, de 51 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni sexuale.

„Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Roman, ar fi urmărit femeia în cauză în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiului Roman, iar în apropierea locuinței sale ar fi acostat-o și ar fi atins-o în zona intimă, totodată exercitând acte de natură sexuală în prezența acesteia. În momentul în care femeia a strigat după ajutor, un polițist din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț, aflat în timpul liber, a intervenit și a solicitat sprijin, la fața locului deplasându-se imediat un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Roman, tânărul fiind imobilizat și condus la sediul poliției”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În baza probatoriului administrat, agresorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0