Prima paginăSocial

Elevi romașcani calificați la etapa națională a Concursului de chimie „Petru Poni”

Elevi romașcani calificați la etapa națională a Concursului de chimie „Petru Poni”

Dimensiune text

 

 

Sâmbătă, 28 aprilie, s-a desfășurat etapa județeană a Concursului de chimie „Petru Poni”, adresat elevilor de liceu de la filiera tehnologică. Activitatea s-a derulat la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț, centru de examen și de evaluare, și a implicat 32 de cadre didactice cu responsabilități în comisia de organizare și desfășurare a concursului, cu atribuții de profesori asistenți și evaluatori, și 27 de elevi din clasele IX-XII participanți din cei 30 de elevi promovați la etapa anterioară.

În urma concursului, s-a stabilit componența lotului de cinci elevi care va reprezenta județul la etapa națională a competiției, ce se va desfășura în perioada 10-13 mai, în Bacău. Între elevii calificați din Neamț la faza națională se numără: Emanuel-Iosif Ghiuzan, elev în clasa a IX-a ,a Liceul Tehnologic „Vasile Sav” din Roman (pregătit de profesor Liliana Aniței), Daniel-Gabriel Ciocan, elev în clasa a X-a la Liceul Tehnologic „Vasile Sav” (profesor Paula Leancă), Andreea-Diana Pușcașu, elevă în clasa a X-a la Liceul Tehnologic „Vasile Sav” (profesor Paula Leancă) și Laura-Cristina Petrișor, elevă în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Roman (profesor Maria Rusu). Acestora li se adaugă Vasilica-Sorina Nechita, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț (profesor Camelia Andriescu).

„Felicitări tuturor elevilor pentru rezultatele obținute, profesorilor care au coordonat și îndrumat pregătirea lor suplimentară, mulțumiri echipei manageriale a Colegiului Tehnic ”Gheorghe Cartianu” pentru implicarea în asigurarea condițiilor deosebite de concurs și succes lotului județului Neamț la etapa națională”, au transmis reprezentanții ISJ Neamț.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0