Prima paginăSocial

Elevi din Săbăoani și Ion Creangă, premiați la Concursul național de Fizică – Chimie „Impuls perpetuum”

Elevi din Săbăoani și Ion Creangă, premiați la Concursul național de Fizică – Chimie „Impuls perpetuum”

Dimensiune text

 

În perioada 22 – 26 iulie, la Cluj-Napoca s-a desfășurat Concursul național de Fizică – Chimie pentru elevii din mediul rural „Impuls perpetuum”, pentru clasele a VI-a, a VII-a și a VIII-a.

Lotul județului Neamț, însoțit de profesor Angela Vacaru, din cadrul Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, a obținut două mențiuni și un premiu al II-lea din partea Ministerului Educației Naționale. Mențiuni au obținut de Costel Ciprian Enea, elev în clasa a VI-a la Școala Ion Creangă (profesor la clasă Neculai Cujbă), și Georgiana Claudia Sescu, elevă în clasa a VIII-a la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani (profesori la clasă Angela Vacaru și Anișoara Scîrlat). Premiul al II-lea a fost obținut de Robert-Ionuț Voaideș-Negustor, elev în clasa a VII-a la Școala nr. 1 Bicaz-Chei (profesori la clasa Luminița Cotfasă și Elena Trifan), tot el primind și Premiul special pentru cea mai bună lucrare realizată la proba practică la Fizică.

„Rezultatele lotului județului Neamț reconfirmă valoarea Școlii nemțene de Fizică și Chimie. Felicitări elevilor pentru performanțele obținute, rezultatul orelor petrecute în fața culegerilor de Fizică-Chimie, în laboratorul de Fizică-Chimie, deslușind și descoperind frumusețea Fizicii și Chimiei, profesorilor care i-au îndrumat și părinților pentru susținere. Vacanță plăcută și mult succes la viitoarele competiții”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0