ECLIPSE® – butic de bijuterii

HomeEconomieAdvertorial

ECLIPSE® – butic de bijuterii

 

De săptămâna trecută, oferta magazinelor de bijuterii din municipiul Roman s-a mărit odată cu deschiderea magazinului de bijuterii Eclipse, de pe bulevardul Roman Mușat, la parterul Hotelului Roman Plaza, lângă cafeneaua Roman Cafe. „Pentru clienții din municipiul Roman, aducem în primul rând încrederea în produsele de calitate oferite de magazinele de bijuterii Eclipse”, afirmă managerul noului magazin Eclipse deschis în municipiul nostru, Andi Sabin Roman.

Familia Roman a deschis în Fălticeni primul magazin de bijuterii Eclipse în 1999, iar de atunci a ajuns la patru astfel de magazine în județul Suceava. „Avem 20 de ani de experiență pe piața de bijuterii, în comerțul, producția și reparațiile bijuteriilor din metale și pietre prețioase. Am devenit, de câțiva ani, cea mai mare și cea mai de succes firmă de profil din județul Suceava, o garanție suplimentară a încrederii pe care o pot avea clienții în produsele magazinului Eclipse. Am decis că a venit momentul să ne extindem spre alte județe, iar Neamțul și Romanul au reprezentat prima noastră alegere. Aici este o piață nouă pentru noi, dar clienții pot avea încredere că își cumpără produsele de la o firmă profesionistă, cu experiență în domeniu”, spune managerul magazinului de bijuterii Eclipse, Andi Sabin Roman.

În magazinul Eclipse pot fi găsite orice fel de bijuterii de consum, însă pot fi comandate și produse de lux. Bijuteriile Eclipse sunt făcute în România, dar și în Italia, Spania, Ungaria și Turcia. „După prospectarea pieței din Roman, am ajuns la concluzia că lipsesc modele și tipuri de bijuterii pe care le comercializăm cu succes în județul Suceava. La noi se pot găsi orice tip de bijuterii, din toate categoriile – bijuterii din aur, din argint, bijuterii placate cu aur sau bijuterii din sticlă de Murano”, spune managerul magazinului de bijuterii Eclipse. Tot aici pot fi comandate produse personalizate, gravate, modele speciale, care pot fi livrate în câteva zile.

Pentru cei aflați la început de drum „în doi”, magazinul de bijuterii Eclipse este specializat în inele de logodnă și verighete, realizate de producători români, clienții putând alege și comanda dintr-o ofertă de circa 300 de modele. „Suntem parteneri cu primii doi cei mai mari producători de bijuterii din țară, astfel pentru același model, în funcție de bugetul avut la dispoziție, clienții pot comanda produse din cele aflate la un preț minim, din aur de 14 carate cu piatre din zirconiu, până la cele din aur de 18 carate, cu diamante. În ceea ce privește inelele de logodnă, în funcție de material și piatră, acestea pot ajunge de la 200 de lei la peste 10.000 de lei. Comanda durează între trei și maximum zece zile lucrătoare, pentru toate modelele”, afirmă managerul magazinului Eclipse, Andi Sabin Roman.

Produsele pot fi procurate din magazinul de bijuterii Eclipse, de pe bulevardul Roman Mușat, la parterul Hotelului Roman Plaza, lângă cafeneaua Roman Cafe, iar clienții pot contacta reprezentanții companiei și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/BijuteriiEclipse/, iar pe cei ai magazinului din Roman, pe pagina https://www.facebook.com/eclipseneamt/ .

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0