Prima paginăActualitateRoman

Discuții pentru reabilitarea Policlinicii

Dimensiune text

Reprezentanţii Primăriei Roman şi ai Spitalului Municipal de Urgenţă Roman intenţionează să reabiliteze clădirea în care funcţionează Policlinica. Acest proiect este în agenda administraţiei locale de mai mult timp, dar nu s-a concretizat din cauza costurilor şi din cauză că în policlinică sunt multe spaţii care aparţin privaţilor. „Noi avem cele mai multe detalii privind împărţirea spaţiilor, le-am inventariat pe toate cu exactitate: suprafeţele, etajele, camerele care sunt folosite; urmează să stabilim de comun acord cu cei de la Primărie şi, în funcţie cum vor pune problema atât comodaţii, cât şi cei care au în folosinţă gratuită spaţii, să luăm o decizie”, a afirmat Leonard Achiriloaei, directorul economic al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman.

Reabilitarea Policlinicii a fost dezbătută şi în ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie al spitalului. La acea întrunire, city-managerul Ovidiu Bojescu l-a rugat pe reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică să se gândească la o variantă de bugetare anuală sau multianuală, pentru a sprijini această investiţie.

Clădirea Policlinicii din Roman, construită în 1969, are nevoie de o renovare capitală urgentă, deoarece nici exteriorul, nici interiorul nu au mai beneficiat de intervenţii majore de la darea în folosinţă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0