Direcția de Asistență Socială angajează doi medici

HomeSocial

Direcția de Asistență Socială angajează doi medici

 

 

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Roman caută să angajeze doi medici, pentru Serviciul asistență medicală comunitară și școlară și Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice – Casa Bunicilor.

Vineri, 1 martie, Primăria Roman a anunțat că Direcția de Asistență Socială Roman a publicat în săptămânalul Viața Medicală nr. 9/01.03.2019, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Sănătății nr. 869/2015, cu modificările și completările ulterioare, anunțul privind organizarea concursului pentru ocuparea unui post de medic în specialitatea medicină generală, la Serviciul asistență medicală comunitară și școlară, și a unui post de medic în specialitatea medicină generală, la Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice – Casa Bunicilor.

Înscrierile la concurs se fac până la data de 15 martie, ora 15:00, iar depunerea dosarelor se va face la sediul Direcției, din strada Alexandru cel Bun, nr. 3, Biroul resurse umane, salarizare, juridic. Detalii complete despre aceste concursuri pot fi obținute de pe site-ul oficial al Primăriei Roman, secțiunea „Carieră”: https://primariaroman.ro/cariera-01-03-2019-directia-de-asistenta-sociala-2-posturi-doctor/.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0