Deputatul USR Iulian Bulai și-a parcat bicicleta la Camera Deputaților

HomePolitica

Deputatul USR Iulian Bulai și-a parcat bicicleta la Camera Deputaților

 

iulian-bulaiAproape cel mai tânăr dintre parlamentarii nemțeni, Iulian Bulai, de la USR, s-a remarcat în ultima perioadă prin foarte multe acțiuni, și politice, și populare. Întâi a mers cu trenul, fiind pentru unii dintre angajații CFR o premieră să îi vizeze legitimația. Apoi, a ieșit în stradă pentru a protesta împotriva PSD, iar la sediul central al acestui partid, ca și în Parlament, a protestat cu mesaje împotriva OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.

Ultima „poznă” a parlamentarului este aceea că „și-a permis”, la propriu, și la figurat, să vină cu bicicleta la muncă, la Camera Deputaților. „Parcul auto al Camerei Deputaților se îmbogățește cu bicicleta mea! Până acum sunt singurul biciclist din parcare”, a glumit, pe pagina de socializare, deputatul.

Trecând peste imaginea creată, în totală discrepanță față de ceea ce reprezintă clasa politică actuală, Iulian Bulai a reușit să obțină foarte multe aprecieri, cel puțin măcar pentru modestia afișată. În altă ordine de idei, fanii inteligenți au venit și cu comentarii pertinente, precum: „Girofarul?!?!? Unde e???” (vizavi de modul în care alți demnitari au înțeles că trebuie să se deplaseze, indiferent că vin la muncă sau au vreo urgență) și „Eu aș lega-o, totuși, că nu ești în Ferentari, unde există – de bine, de rău – onoare”.

bicicleta iulian bulai

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0