Prima paginăSocial

Depunerea actelor pentru înmatriculări la sediul din Roman, doar pe bază de programare telefonică

Depunerea actelor pentru înmatriculări la sediul din Roman, doar pe bază de programare telefonică

Dimensiune text

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Neamț informează că, având în vedere măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, pentru menținerea distanțării fizice și reducerea timpului de așteptare, începând cu data de marți, 15 decembrie 2020, activitatea de depunere a documentelor la sediul secundar al Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din municipiul Roman, aflat în incinta Poliției municipiului Roman, se va desfășura numai pe bază de programare telefonică.

„Programările telefonice se fac în fiecare zi lucrătoare, la numărul de telefon – 0233/743330 sau 0754.030.851. Cetățenii pot depune documentele în zilele de marți și joi, în intervalul orar 09.00 – 13.00. Programările se vor respecta cu strictețe, iar, în cazul neprezentării la ora indicată, documentele vor fi eliberate după efectuarea unei noi programări telefonice”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Sediul secundar de lucru, din cadrul clădirii Poliției Roman, al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Neamț funcționează din luna septembrie. Aici se desfășoară activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii – detalii aici.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0