Prima paginăTimp liber

Concert „Tribut Nirvana”, la Casa de Cultură din Roman

Concert „Tribut Nirvana”, la Casa de Cultură din Roman

Dimensiune text

 

 

În premieră în Roman, trupa Beauty and the Rat aduce la Roman un spectacol-tradiție în Iași, într-o atmosferă caldă și plăcută pentru iubitorii anilor ‘90. „Tribut Nirvana” reiterează celebrul concert unplugged al trupei din studiourile MTV New York din 1993.

„Pe 5 aprilie se împlinesc 25 de ani de la moartea lui Kurt Cobain, iar spectacolul reprezintă omagiul nostru adus celebrului muzician, dar și unei epoci care a marcat istoria muzicii și de care mulți își amintesc cu plăcere. Pe 12 aprilie, începând cu ora 20:00, vă așteptăm în număr cât mai mare la Casa de Cultură din Roman. Prețul unui bilet este de 25 de lei și sunt disponibile începând de luni, 25 martie la casieria Casei de Cultură, sau la intrare în ziua evenimentului”, precizează organizatorii.

Trupa „Beauty and the Rat” îi are în componență pe: Alexandru Iosipescu – voce, chitară, Alex Bălăiță – chitară, Codrin Murariu – drums, Emanuel Filip – chitară bas. Invitați speciali: Diana Mertic (Tenebres) – Violoncel, Iulian Miron – acordeon, Alin Cozma (Focuri) – chitară.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0