Cherestea în valoare de 45.000 de lei, confiscată de polițiștii romașcani pe artera ocolitoare

HomeActualitate

Cherestea în valoare de 45.000 de lei, confiscată de polițiștii romașcani pe artera ocolitoare

O patrulă de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Roman a oprit pentru verificare joi, 5 octombrie, în jurul orei 23:50, pe artera ocolitoare din municipiul Roman, un ansamblu de vehicule ce transporta material lemnos, condus de un bărbat de 41 de ani, din județul Suceava. Deoarece existau suspiciuni cu privire la corectitudinea documentelor ce însoțeau transportul de material lemnos, ansamblul de vehicule a fost condus, pentru continuarea verificărilor, la Ocolul Silvic Roman.

Conform IPJ Neamț, la data de 6 octombrie, în urma verificărilor realizate a rezultat faptul că documentele de însoțire ale transportului au fost introduse cu întârziere în aplicația specifică, iar materialul lemnos transportat prezenta diferențe față de cantitățile și speciile prezentate în documente.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul cu orice mijloc de transport a materialelor lemnoase în volum de peste zece metri cubi neînsoțite de documente specifice de transport. Totodată, s-a procedat la indisponibilizarea volumului de 47,82 metri cubi cherestea, în valoare de 45.000 de lei, precum și a ansamblului de vehicule, în valoare de aproximativ 200.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

Comentarii

WORDPRESS: 0