Cercetări pentru furt de lemne, în cazul accidentului din pădurea de la Ion Creangă în care un tractor s-a răsturnat

HomeActualitate

Cercetări pentru furt de lemne, în cazul accidentului din pădurea de la Ion Creangă în care un tractor s-a răsturnat

Vineri, 3 noiembrie, în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment în pădurea de pe raza localității Ion Creangă. Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Averești, conducea un tractor ce tracta un atelaj hipo care transporta material lemnos, în pădurea de pe raza localității Ion Creangă, având ca pasageri un bărbat în vârstă de 51 de ani și un minor în vârstă de 16 ani, din aceeași localitate, s-ar fi răsturnat, rezultând rănirea celor doi pasageri.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cu privire la proveniența materialului lemnos, conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale, cantitatea de 0,30 metri cubi, fiind confiscată de polițiști și predată specialiștilor silvici. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și sustragerea de material lemnos”, a precizat inspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Pompierii au intervenit pentru scoaterea celor două persoane, tată și fiu, de sub tractorul răsturnat: unul era prins sub o roată a tractorului, iar celălalt era prins între tractor și remorcă. „Cele două persoane au fost preluate de echipajele SMURD pentru îngrijiri medicale. Cei doi bărbați au fost transportați, conștienți, la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului Municipal de Urgență Roman”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0