Ce fel de locuințe sunt disponibile în noile ansambluri rezidențiale TCE HOMES din Roman

HomeEconomie

Ce fel de locuințe sunt disponibile în noile ansambluri rezidențiale TCE HOMES din Roman

Două noi zone rezidențiale sunt în curs de amenajare în municipiul Roman, în zonele străzilor Moldovei și Mihai Viteazul, de către dezvoltatorul imobiliar TCE HOMES, proiect al Grupului de firme TCE 3 Brazi, cunoscut pentru succesul și longevitatea pe piețele din România. Apartamente de 2 sau 3 camere, noi și spațioase, în blocuri noi, dar și case sau loturi de case, fără timp pierdut pentru avize și cu plan urbanistic deja aprobat, sunt disponibile celor care doresc un apartament modern sau o casă noua, unde să se simtă în liniște sau aproape de natură.

Apartamente cu 2 sau 3 camere, lângă noul Parc Zăvoi

Ansamblul rezidențial dezvoltat de TCE HOMES pe strada Moldovei, în imediata apropiere a noului Parc Zăvoi, dispune de apartamente cu două camere, în suprafață construită de 80, 85 și 95 de metri pătrați, și apartamente de 3 camere, în suprafață construită de 103, 180 și 183 de metri pătrați, în blocuri cu parter plus cinci etaje.

Plusurile locuințelor se referă la interioare cu arhitectură modernă, compartimentare eficientă și spații vitrate mari, dotări standard sau personalizare, finisaje standard sau premium, încălzire în pardoseală, grupuri sanitare ventilate, contorizare individuală, fațadă cu termoizolație, garaj sau parcări exterioare, control acces și supraveghere video, dar și soluții peisagistice deosebite și mobilier urban integrat, alături de locuri de joacă tematice pentru copii sau acces securizat. Toate apartamentele sunt echipate cu instalații de transmitere voce și date (Internet și telefonie) și cablu TV.

Nu în ultimul rând, ansamblul rezidențial este situat într-o locație aleasă cu grijă, pentru ca noii proprietari să se bucure la maximum de liniște, de siguranță și de numeroasele spații verzi – în imediata apropiere aflându-se nou Parc Zăvoi, râul Moldova, precum și Complexul de Agrement „Moldova” cu zona verde pentru grătar și ștrandul municipal.

Mai multe detalii despre apartamentele disponibile pot fi găsite pe site-ul www.tcehomes.ro sau în showroom-ul situat pe strada Cuza Vodă din Roman, la numărul 58.

Case în noul ansamblu rezidențial TCE HOMES pe strada Mihai Viteazul

Tot în showroom-ul TCE HOMES din Roman pot fi găsite detalii despre gama de loturi pentru case disponibile în noul ansamblu rezidențial de pe strada Mihai Viteazul din Roman – zona intersecției cu strada Ion Nanu. Loturile de case pot fi cuprinse între 225 și 1.000 de metri pătrați, pentru case individuale, duplex sau înșiruite, cu interioare cu arhitectură modernă, dotări standard sau personalizate, cu garaj sau parcări exterioare.

„Ansamblul rezidențial TCE HOMES reprezintă în primul rând modul în care alegem să protejăm standardul de calitatea vieții și a locuirii în Roman. Astfel, ne mândrim cu un nivel ridicat de confort, locații avantajoase, arhitectură modernă și facilități complexe, fie că vorbim de loturile de case sau blocuri. Fă-ne o vizită în showroom-ul din Roman și descoperă gama noastră de loturi pentru case. Tu afli beneficiile traiului într-o locuință amenajată după propriul tău design, iar noi te vom ajuta cu răbdare să iei cea mai bună decizie pentru tine”, precizează reprezentanții TCE HOMES.

TCE HOMES

www.tcehomes.ro
Showroom: Municipiul Roman, str. Cuza Vodă, nr. 58

„Dă start noii tale vieți! Împreună facem din casă, acasă!”

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0