Prima paginăPolitica

Candidații PNL la Consiliul Județean Neamţ și-au depus dosarele de candidatură la Biroul Electoral Judeţean

Candidații PNL la Consiliul Județean Neamţ și-au depus dosarele de candidatură la Biroul Electoral Judeţean

Dimensiune text

 

PNL candidati cj 02Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, şi colegii cu care face echipă pentru Consiliul Județean Neamț au depus duminică, 24 aprilie, dosarele de candidatură.

Deputatul Mugur Cozmanciuc deschide lista PNL, candidând pentru a obține președinția Consiliului Județean. Pe listă se mai regăsesc președintele PNL Piatra Neamț, Dragoș Chitic, președintele PNL Roman, Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Tîrgu Neamț, Traian Humulescu, deputatul Vlad Marcoci, vicepreședintele PNL Neamț Florin Hopșa și alții.

”Alături de echipa liberală, pe care o puteți vedea astăzi alături de mine, pornim la drum plini de încredere și entuziasm că, alături de suportul cetățenilor, după data de 5 iunie vom transforma proiectul Neamț 2020 în realitate. Mi-am asumat candidatura la președinția Consiliului Județean după ce am cântărit cu atenție și i-am analizat, pe baza unor criterii de integritate și competență, pe cei cu care fac echipă pentru a îmbunătăți viața nemțenilor. Spun asta pentru că vreau ca realitatea supărătoare din prezent, și anume că județul Neamț este printre cele mai sărace din România, să fie doar o amintire urâtă, de domeniul trecutului. Știu că se poate și altfel, se poate să transformăm zona în una prosperă, pentru că alături de echipa mea ne-am pregătit pentru asta, ne-am pregătit să începem și să ducem la bun sfârșit proiectul Neamț 2020. Cu ajutorul lui Dumnezeu și încrederea acordată de cetățeni, sunt sigur că PNL va obține victoria, iar județul Neamț va deveni un exemplu de prosperitate și bunăstare, alături de alte județe din Moldova”, a declarat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

Întreaga echipă și-a exprimat suportul pentru Mugur Cozmanciuc, la președinția Consiliului Județean.

„Eforturile PNL Neamț au fost continue și asidue pentru a îmbunătăți viața cetățenilor. Astăzi, reafirm suportul pentru prietenul meu, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, care va câștiga președinția Consiliul Județean, și pentru echipa liberală, care îi va oferi suportul și expertiza necesară. Ne vom lupta în continuare pentru proiectul Neamț 2020, pentru voi, cei de acasă, pentru un județ cu care să ne putem mândri. Vă așteptăm alături de PNL”, a declarat senatorul Eugen Țapu-Nazare.

„Voi face echipă cu Mugur Cozmanciuc, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Neamț, și cu colegii liberali, ca să facem din orașul Piatra Neamț și din județ un loc mai bun pentru noi toți, pentru copiii noștri, pentru generațiile viitoare. Ne bazăm pe suportul dumneavoastră ca să putem reuși să punem în practică tot ce ne-am propus”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

„Îl susțin pe Mugur Cozmanciuc la președinția Consiliului Județean și sunt convins că, alături de echipa pe care a prezentat-o astăzi, vom colabora în următorii patru ani, ca să ducem la bun sfârșit toate proiectele, dar în mod special Neamț 2020, care include și proiectul Roman 2020, care va fi un model de succes ce îl vom aplica în fiecare oraș, municipiu și comună județul Neamț”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

„Cu entuziasm și certitudine că fac parte din echipa corectă, care promovează valorile liberale, sunt astăzi aici alături de colegii mei și de domnul președinte Mugur Cozmanciuc, ca să transmit că proiectul Neamț 2020 este soluția câștigătoare pentru județul nostru. Ne bazăm pe încrederea dumneavoastră că, după 5 iunie, având un președinte liberal la Consiliul Județean și majoritate în județ, vom trece la o nouă etapă de dezvoltare a zonei cu care ne mândrim și în care trăim”, a declarat viceprimarul Traian Humulescu

Lista de candidaţi pentru alegerea Consiliului Județean NEAMȚ din data 5 iunie 2016

Nr crtNumePrenume
1COZMANCIUCCORNELIU-MUGUREL
2LEOREANULAURENȚIU-DAN
3CHITICDRAGOȘ VICTOR
4HUMULESCUTRĂIAN
5TAPALAGĂCONSTANTIN-CRISTIAN
6HOPȘAFLORIN-ADRIAN
7BANUGABRIELA
8ANTONELENA-MONICA
9ACATRINEIDUMITRU
10PELEPCOLUCIAN-FLORIN
11NECHITAMARIUS-MIHAI
12LUCACIGABRIEL
13BOCAIOAN-DOINEL
14STAVARACHEVALENTIN-CONSTANTIN
15TRIBOIGHEORGHE
16CIUDINMIRCEA
17IACOBȘTEFAN-GRAȚIAN
18STOICAMIHAI-DORU
19BUHUŞANUBOGDAN
20ISCIUCMIHAELA-ELENA
21DUMITRAŞCUDIONISIE
22ACIOCÂRLĂNOAEAUREL
23AGALEĂNULUCIAN-CORNELIU
24CHELEANA
25AZOIŢEILACRĂMIOARA
26ARNĂUTUDECEBAL
27MOROŞANUDRAGOŞ-VASILE
28VASILIU-MACOVEIDANIEL
29APOPEICĂTĂLINA-ELENA
30MARCOCIVLAD
31VIŞANGABRIEL- LUCIAN
32NEDELCUMARIA-ISABELA
33LAZAROVVALERIU
34BABUŞVASILE
35MOSCALULUMINIŢA
36ONISEIIOAN
37ALEXANDROAIAVASILE
38ŢIFUIDUMITRU-BOGDAN
39CRAMBAION
40CATANĂNICOLAE
41BEREŞOAEPAVEL
42MUNTEANUVASILE
43CATRINOIUCONSTANTIN
44BUCURIONEL-SEBASTIAN

 

24 aprilie 2016
Comunicat de presă al PNL Neamţ

 

PNL candidati cj 02

PNL candidati cj 01

PNL candidati cj 03

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Toti trantorii se inghesiue sa faca politica,,,,sa le fie rusine,altceva ptr.tara,ptr.romani nu ar face?????