Prima paginăSocial

Broșura de admitere la liceu 2019 pentru Neamț, publicată de ISJ Neamț

Broșura de admitere la liceu 2019 pentru Neamț, publicată de ISJ Neamț

Dimensiune text

 

 

Miercuri, 5 iunie, Inspectoratul Școlar Județean Neamț a publicat Broșura pentru admiterea în învățământul liceal de stat, în învățământul profesional de stat și în învățământul dual a absolvenților clasei a VIII-a, pentru anul școlar 2019 – 2020.

Materialul cuprinde informații referitoare la admiterea în învățământul liceal, învățământul profesional, învățământul dual și reprezintă un ghid util atât pentru absolvenții clasei a VIII-a, cât și pentru părinții acestora, în vederea orientării școlare pentru clasa a IX-a. Broșura de admitere la liceu și școala profesională 2019 cuprinde informații legate de calendarul admiterii, modul de calcul al mediei de admitere, model fișe de înscriere și date privind numărul de clase, profilul lor, și numărul de locuri care există la fiecare liceu în parte, precum și ultima medie de admitere de anul trecut la fiecare clasă. De asemenea, documentul conține planul de școlarizare pentru învățământul profesional și învățământul dual.

Lucrarea a fost elaborată de profesor Elena Laiu, inspector școlar general al ISJ Neamț, și profesor Ioan Milea, inspector școlar general adjunct – coordonatori –, alături de profesor Rodica Ciuchi, inspector școlar pentru dezvoltarea resurselor umane și discipline, și profesor Mircea Corlățeanu, inspector școlar pentru învățământul profesional și tehnic în cadrul ISJ Neamț.

Broșura a fost publicată pe site-ul ISJ Neamț și poate fi consultată mai jos (necesită Adobe Reader) sau la acest link.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0