Prima paginăActualitate

Bărbat din Roman reținut după ce și-ar fi ucis tatăl, la Bîra

Bărbat din Roman reținut după ce și-ar fi ucis tatăl, la Bîra

Dimensiune text

 

 

Marți dimineață, 14 mai, în jurul orei 3, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în comuna Bîra, un bărbat și-ar fi ucis tatăl. În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat corpul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 90 de ani.

„Imediat, s-a constituit o echipă formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale din cadrul IPJ Neamț, care, sub coordonarea unui procuror criminalist de pe lângă Tribunalul Neamț, au demarat o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că cel bănuit de comiterea faptei ar fi un bărbat care locuia împreună cu victima. Acesta, în vârsta de 48 de ani, a fost prezentat de către polițiști procurorului de caz”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Marți după-amiază, bărbatul de 48 de ani, din Roman, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, urmând ca miercuri să fie prezentat de către polițiști Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, cu propunerea de arestare preventivă.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0