MEDIU · 17/11/2023

INFORMARE – comuna Stănița

Aceasta informare este efectuată de: COMUNA STĂNIȚA, tel 0233-767.501, ce intenționează sa solicite de la SGA Neamț aviz de gospodărire a apelor pentru desfășurarea activității de Extindere rețea de alimentare cu apă și canalizare în comuna Stănița, județul Neamț localizat în localitatea Boghicea, Stănița, Poienile Oancei, Todireni, Veja, Ghidion, jud. Neamț.

Aceasta investiție este nouă.

Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta permanent următoarele ape uzate: ape uzate menajer, ce vor fi preluate de către o societate autorizată de APM pentru activitatea de vidanjare a apelor uzate.

Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc sa obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc sa transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la d-nul TODIREANU LAURENTIU, 0233-767.501 după data de 03.11.2023 (RO.1.1)