Prima paginăSocial

Alți 54 de elevi din județ au lipsit la proba de Matematică din cadrul Evaluării Naționale

Alți 54 de elevi din județ au lipsit la proba de Matematică din cadrul Evaluării Naționale

Dimensiune text

Joi, 24 iunie, s-a desfășurat a doua probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a, sesiunea 2021, la Matematică.

În județul Neamț au fost prezenți 3.451 de candidați, din 3.505 candidați înscriși la examenul de Evaluare Națională, și nu s-au prezentat la examen 54 dintre aceștia, informează Inspectoratul Școlar Județean Neamț. Pentru tentativă de fraudă nu a fost eliminat niciun candidat. Alți 48 de elevi din județ Neamț au lipsit marți la prima probă a Evaluării Naționale, Limba și literatura română.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică a fost publicat de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro. Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00, în centrele de examen.

Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută. Rezultatele finale vor fi afișate duminică, 4 iulie.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0