Prima paginăSocial

Aglomeraţie la buletine şi paşapoarte. Se recomandă programarea online

Aglomeraţie la buletine şi paşapoarte. Se recomandă programarea online

Dimensiune text

 

buletine 03Săptămâna trecută, la Biroul de Evidenţă a Persoanelor au fost înregistrate 504 cereri pentru eliberarea de cărţi de identitate, din care 101 au fost pe baza programărilor online.

Din cele 504 cereri înregistrate pentru cărţi de identitate, au fost produse toate, însă eliberate au fost 347. Media săptămânală a cererilor în restul anului, când nu vin acasă şi romaşcanii care lucrează în străinătate, nu depăşeşte 200.

De asemenea, au fost depuse 45 de cereri de paşaport, din care 23 au venit de la romaşcani. Autorităţile fac apel la cetăţeni să se programeze online pentru schimbarea cărţii de identitate, astfel încât să nu se producă aglomeraţie la ghişee. „Adresăm recomandarea către cetăţeni să utilizeze această manieră pentru obţinerea cărţii de identitate, pentru a descongestiona activitatea ghişeului în varianta clasică. Detaliile pentru programare sunt disponibile la adresa http://primariaroman.agentiawebmagnat.ro/programare-carte-identitate.html” , a declarat Constantin Cudalb, consilier al primarului Romanului.

Luni, 8 august, pentru programarea online pentru buletine mai erau disponibile, abia pe 18 august, trei intervale orare, iar pentru vineri, 19 august, 11 intervale.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • nu inteleg cum pot face programare la vaslui pentru a face buletinul romanecc

  • nu inteleg cum pot face programare la vaslui pentru a face buletinul romanecc