Accident rutier în care a fost implicată o mașină în care se aflau trei persoane. Șoferul a decedat

HomeNeamt

Accident rutier în care a fost implicată o mașină în care se aflau trei persoane. Șoferul a decedat

Miercuri, 21 februarie, în jurul orei 09:00, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra Neamț, pe breteaua de legătură dintre bulevardul General Dăscălescu – DN 15 și strada Dimitrie Leonida, la un accident rutier, după ce un autoturism în care se aflau trei persoane a părăsit partea carosabilă, informează ISU Neamț. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul Piatra Neamț (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD) și de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

„La sosirea primelor echipaje de intervenție, s-a constatat că în autoturismul aflat pe spațiul verde era doar conducătorul auto, celelalte două persoane autoevacuându-se. Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost scos din autoturism de membrii echipajului SMURD TIM, care au constatat că se află în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate, bărbatul de aproximativ 80 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD TIM declarând decesul acestuia”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru repunerea autoturismului pe carosabil. Conducătorul auto nu a avut leziuni în urma accidentului, existând posibilitatea ca acesta să fi suferit un infarct la volan.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a reieșit că în timp ce un bărbat în vârstă de 79 de ani, din Piatra Neamț, conducea un vehicul, pe DN15, în zona pasarelei de la intrarea din municipiul Piatra Neamț, ar fi pierdut controlul asupra acestuia, intrând într-o bordură. „Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier”, a precizat inspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Foto: ISU Neamț

Comentarii

WORDPRESS: 0