79 de elevi din Neamț au lipsit la a doua probă a Evaluării Naționale

HomeSocial

79 de elevi din Neamț au lipsit la a doua probă a Evaluării Naționale

 

Miercuri, 17 iunie, s-a desfășurat cea de-a doua probă  scrisă a examenului de Evaluare Națională – la disciplina Matematică. La această probă de examen, în județul Neamț au fost prezenți 4.253 de candidați din 4.332 candidați înscriși, 79 candidați nu s-au prezentat la examen. Nu au fost cazuri de candidați cu temperatura peste 37,3 grade și nu au fost candidați eliminați pentru pentru tentativă de fraudă, informează Inspectoratul Școlar Județean Neamț.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Primele rezultate – în premieră în format anonimizat – vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0