Zona de vizavi de magazinul Central se reamenajează

Dimensiune text

Miercuri, zona de vizavi de magazinul Central, care duce spre clădirea Romtelecom şi spre Poştă, a intrat în reamenajare.

Primul pas a fost făcut odată cu demolarea construcţiei metalice cu acoperiş, din apropierea chioşcului de pâine. Potrivit city-managerului Ovidiu Bojescu, în zona respectivă se va construi un spaţiu comercial, care a primit aviz favorabil de la Comisia de Urbanism din cadrul Consiliului Local. Odată cu construirea acestui spaţiu comercial, va fi reamenajată toată zona respectivă.



COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Prin cele două ganguri pe post de wc ,,de voie” pătrunzi în jugla din spatele celebrului PROFI, cel recent văduvit de frumoşii brazi ucişi de oameni urâţi la suflet…
    Aici, prin bălării dorm ,,turişti” fără un rost pe lume, tentaţi de calda atmosferă, de lipsa rondurilor de seară-noapte, care i-ar mai putea întoarce de pe o parte…în altă parte.
    Dacă un vizitator mai de Doamne-ajută, de la ,,centru” ar veni, s-ar cruci văzând talciocul de maşini semi-abandonate, pe un spaţiu tărcat de aşa zişi proprietari(cine i-or fi făcut?!).
    Nimeni nu rade această mizerie, o ,,bubă” din chiar buricul târgului.
    Oare blocul 3(33) cu 10 scări(ar trebui văzute şi acestea, în ce stare sunt) nu merită un
    spaţiu verde-model, pe măsură, care să dea o notă de civilizaţie centrului Romanului?