Ziua Porţilor Deschise la pompieri

Ziua Porţilor Deschise la pompieri

Piroman reținut de polițiști
ISU Neamț: proiectilul găsit la Trifești, adus lângă calea ferată de persoane rămase neidentificate
60 de oameni mobilizaţi pentru stingerea unui incendiu

 

pompieriCu ocazia sărbătoririi zilei de 13 septembrie – Ziua Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ organizează miercuri, 14 septembrie, începând cu ora 9, Ziua Porţilor Deschise în subunităţile din Piatra Neamţ, Roman şi Tîrgu Neamţ, Poiana Teiului şi Poienari.

În cadrul manifestărilor, vor fi prezentate tehnica de intervenţie, cu posibilitatea utilizării unor accesorii de către participanţi, măsuri de prim ajutor de bază de către personalul care deserveşte echipajele SMURD, utilizarea mijloacelor de protecţie individuală de către personalul de intervenţie, precum şi campaniile naţionale de informare preventivă „Vreau să fiu voluntar”, „RISC – Renunţă! Improvizaţiile sunt catastrofale” şi „Nu tremur la cutremur”.

„Pe această cale, invităm preşcolarii, elevii şi cadrele didactice din unităţile şcolare din judeţul Neamţ pentru a participa la activităţile de informare a cetăţenilor asupra riscurilor prezente în comunitate, a măsurilor specifice de prevenire a manifestării acestora şi a regulilor de comportare în caz de dezastre”, precizează un comunicat al ISU Neamţ.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!