Ziua porților deschise la microhidrocentrală, sere, bibliotecă, parc și Casa Bunicilor

Ziua porților deschise la microhidrocentrală, sere, bibliotecă, parc și Casa Bunicilor

 

Începând de duminică, 14 mai, în Roman se desfășoară Zilele Municipiului Roman, ediția a VIII-a. În programul care se desfășoară cu fiecare ocazie de acest fel vor avea loc mai multe manifestări cultural-istoric-artistice, dar pentru anul acesta urmează ca romașcanilor să le fie permis accesul și la unele obiective care nu sunt deschise în mod obișnuit publicului larg.

Este vorba de vizite pe care reprezentanții administrației locale vor să le organizeze pentru romașcani la microhidrocentrală, Biblioteca „George Radu Melidon”, grădina zoo din Parcul Municipal – pentru momentul în care sunt hrănite animalele, serele şi Casa Bunicilor.

„Se apropie marea sărbătoare a romaşcanilor, Zilele municipiului Roman, iar pe lângă manifestările devenite deja tradiţie, s-a propus şi organizarea unor vizite la obiectivele din subordinea administraţiei publice locale. Astfel, luni, 15 mai, este Ziua porţilor deschise, prilej cu care romaşcanii, indiferent de vârstă, se pot înscrie să viziteze următoarele obiective: Microhidrocentrala, Biblioteca «George Radu Melidon», grădina zoo din Parcul municipal, serele şi Casa Bunicilor. Înscrierile se pot face în cursul acestei săptămâni, între orele 08.00 şi 16.00, la numerele de telefon: 0233.732.263 sau 0785.257.293, precum şi la adresa de e-mail: sappp@primariaroman.ro, unde trebuie să ne oferiţi datele de contact (nume şi prenume şi număr de telefon) şi să ne spuneţi care dintre obiective doriţi să le vizitaţi”, anunță reprezentanții Primăriei Roman.

La finele săptămânii, după centralizarea tuturor celor care s-au înscris la această activitate, reprezentanții administrației locale spun că vor face cunoscut şi programul în detaliu pentru fiecare obiectiv în parte.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0