Ziua Porților Deschise la Ambulanța Neamț

Marţi, 28 iulie, cu ocazia Zilei Naţionale a Ambulanţei, se va organiza Ziua Porţilor Deschise la sediul Servicului Judeţean de Ambulanţă Neamţ, precum şi la toate substaţiile serviciului.

Anul acesta se va sărbători, pentru prima dată, pe 28 iulie, Ziua Naţională a Ambulanţei. Cu această ocazie, vor avea loc mai multe evenimente la nivel regional şi o amplă paradă în capitală.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Neamţ organizează marţi, 28 iulie, Ziua Porţilor Deschise, atât la staţia centrală din Piatra Neamţ, cât şi în substaţiile Roman, Tîrgu Neamţ, Bicaz şi Ceahlău. „Toţi cei interesaţi vor putea să vadă cum arată o maşină de ambulanţă pe interior, cum se preiau urgenţele sau cum funcţionează dispeceratul”, a afirmat medicul Dorice Albu, directorul SJA Neamţ.

În acelaşi timp, şapte persoane din cadrul SJA Neamţ vor participa la evenimentele organizate la Bucureşti cu ocazia Zilei Naţionale a Ambulanţei. „O ambulanţă de tip C2, în care se vor afla medicul Aurel Ţârlea, împreună cu un ambulanţier şi un asistent, va merge la Bucureşti şi va lua parte la evenimentele din prima parte a zilei, iar la parada ambulanţelor vor participa încă patru persoane din instituţia noastră. Eu nu pot merge la Bucureşti, deoarece trebuie să rămân să acopăr garda din ziua respectivă, chiar dacă asta înseamnă muncesc o zi fără să fiu plătită”, a spus medicul Dorice Albu.


COMENTARII

WORDPRESS: 0