Ziua Domnițelor, la Castelul Miclăușeni

Ziua Domnițelor, la Castelul Miclăușeni

Dimensiune text

 

La Castelul Miclăușeni, Ziua Femeii se sărbătorește cu fast. Pe 11 și 12 martie, este organizat evenimentul „Ziua Domnițelor”. Petrecerea va avea multe surprize, inclusiv un concert dedicat doamnelor, anunță organizatorii.
Evenimentul va începe de pe 11 martie, de la ora 16.00 și va ține până în dimineața de duminică, 12 martie.

„Cu alese gânduri invităm domnii și domnițele pentru a sărbători împreună, la Castel, ziua de 8 Martie! La ora 17.00, va avea loc primirea boierească, cu șerbet și apă de trandafiri, și se va organiza vizitarea Castelului. Între orele 18.00 și 19.00, va avea loc un concert, urmat de cina festivă. Regăsim armonia de altădată între atmosfera de sărbătoare și bucatele de post. De la ora 23.00, încheiem seara cu foc de tabără și vin fiert. Vă rugăm să aveți la dumneavoastră o ținută elegantă pentru eveniment. Pentru momentele petrecute în Castel, persoanele mai friguroase sunt rugate să aibă la îndemână un șal sau alt obiect vestimentar călduros. Duminică, 12 Martie, vă așteptăm la micul dejun în intervalul 9.00 – 10.00. Dacă doriți să mai zăboviți duminică, ne bucurăm. Decazarea se poate face până la orele 17.00”, spun organizatorii.

Prețul pentru participarea la eveniment este de 200 lei de persoană pentru cei care vor cazare inclusă sau 130 lei de persoană, fără cazare.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0