Zîmbet plin de sănătate de la farmaciile „Sfînta Maria”

Dimensiune text

Farmaciile oferă un sistem de carduri de fidelitate unic în Roman. A doua farmacie a companiei s-a mutat din Terra Center pe strada Cuza Vodă nr. 13 bis, vis-a-vis de Școala 5.

 

Clienții fideli ai farmaciei „Sfînta Maria” trebuie să știe că al doilea sediu al farmaciei s-a mutat în casă nouă. Astfel, dacă pînă acum farmacia a funcționat într-un spațiu din complexul Terra Center, acum s-a mutat pe strada Cuza Vodă, nr. 13 bis, vis-a-vis de Școala 5.

Cele două farmacii, de pe strada Bogdan Dragoș nr. 18 (lîngă Poliție), și cea de pe strada Cuza Vodă nr. 13 (foto stînga), oferă o gamă foarte mare de medicamente pentru orice fel de rețete compensate, gratuite sau electronice, avînd un grad de acoperire de 80-90%. „De asemenea, noi sîntem singura farmacie din Roman care are un program de fidelizare al clienților, ce constă într-un card prin care oferim discounturi de 5% pentru toate medicamente și 15% pentru o listă de medicamente ce se modifică săptămînal sau lunar, în funcție de achiziții, cerințe, sezon sau reclame la medicamente. În acest fel, dorim ca, în final, reducerea de 20% să reprezinte un avantaj pentru bolnavi pe timp de criză și într-o perioadă în care s-au tăiat pensii și salarii. Sistemul de carduri este unic în Roman. Astfel, ne alăturăm farmaciilor de tip lanț, care sînt susținute de depozite la nivel național. Dorim să se înțeleagă faptul că acest discount presupune un efort finaciar din partea companiei noastre în ideea de a oferi «sănătate» la un preț cît mai mic. Avem un personal tînăr, cu experiență, cu studii de specialitate, care oferă soluții pentru orice problemă de sănătate„, a precizat Adrian Pricopoaie, directorul comercial al companiei A&B Farm, cea care deține farmaciile „Sfînta Maria”.

În plus, farmaciile „Sfînta Maria” oferă produse dermato-cosmetice de la producători importanți cum ar fi Vichy sau L’Oreal, produse parafarmaceutice și de protecție împotriva țînțarilor sau căpușelor. „Suplimentar politicii de carduri, cele două farmacii au și promoții de tip «unul plus unul gratis». Ele vor fi semnalizate corespunzător, în așa fel încît pacienții să știe sigur care sînt medicamentele din aceste promoții. Concluzionăm că, prin cele două locații din Roman, de pe strada Bogdan Dragoș și strada Cuza Vodă, dorim să acoperim o arie cît mai largă, în așa fel încît să oferim tuturor romașcanilor un zîmbet plin de sănătate, așa cum spune dictonul companiei noastre„, a mai precizat Adrian Pricopoaie.

Prima farmacie „Sfînta Maria” s-a deschis în Roman pe strada Bogdan Dragoș, în 2005. În 2010, farmacia a mai deschis un sediu în Terra Center, care acum s-a mutat pe strada Cuza Vodă, vis-a-vis de Școala nr. 5. Cele două farmacii sînt deschise în timpul săptămînii în intervalul orar 8-20, iar sîmbăta și duminica – între orele 8-12.COMENTARII

WORDPRESS: 0