Zile libere mai multe pentru angajaţii Primăriei

Fără prime de Crăciun, dar cu mai multe zile libere. Aşa vor întâmpina sărbătorile angajaţii Primăriei municipiului Roman.

Aceştia vor beneficia de două zile libere în plus, pe 27 decembrie şi 3 ianuarie, decizia fiind luată pentru întreg sistemul bugetar de Guvernul României, cu condiţia recuperării orelor. La nivelul Primăriei Roman, şeful administraţiei locale a decis să completeze oferta Guvernului, astfel că intenţionează să dea liber salariaţilor din Primărie şi pe 30 şi 31 decembrie.

„Voi purta discuţii cu toate direcţiile şi serviciile din cadrul Primăriei Roman despre zilele libere. Voi vedea ce ore suplimentare s-au făcut, am pus deja să se calculeze şi voi da încă două zile libere. Se ştie că salariile nu au crescut, orele suplimentare nu se pot plăti, prime nu se pot da, dar, măcar, prin competenţele pe care le am, voi acorda zile libere în recuperarea orelor suplimentare. Este un moment indicat să dau aceste libere. Se va asigura funcţionalitatea acolo unde este cazul, cu zile libere ulterioare”, a precizat Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Conform primarului Leoreanu, peste 50% dintre angajaţii din Primăria Roman au efectuat ore de lucru suplimentare în cursul acestui an.

Pe lângă zilele libere, funcţionarii din Primărie vor avea parte şi de un microrevelion la un local din oraş. Suma pe care trebuie să o plătească fiecare participant pentru această petrecere este de 55 de lei.


COMENTARII

WORDPRESS: 0