Prima paginăTimp liber

Zile gratuite de vacanţă pe litoral

Dimensiune text

Programul vine în sprijinul turiştilor cu posibilități financiare limitate, dar care vor să petreacă o vacanţă pe litoral.

Agenţiile de turism şi hotelierii vin cu soluţii pentru cei care vor să petreacă mai mult timp în vacanţă, dar nu îşi permit. Astfel, în perioada 18 – 31 august, puteți fi beneficiarii programului „Zile Gratuite de Vacanţă 2014”.

Acest program cumulează oferte de tipul „plăteşti cinci nopţi şi stai şase” sau „plăteşti şase nopţi şi stai şapte”. Pachetele pornesc de la 518 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel cu două stele din staţiunea Venus, de la 822 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru cinci nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de trei stele din Eforie Nord, şi de la 975 de lei/persoană, cu mic dejun pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia.

Turiştii care se vor afla pe litoral la sfârşitul lunii august vor putea participa la mai multe evenimente: încheierea carnavalului de la Mamaia, Festivalul Atic Tomis, în Constanţa, în perioada 29-31 august, concursul de interpretare vocală şi instrumentală, teatru şi dans din staţiunea Eforie – „Provocarea talentelor”, între 17 – 24 august, zilele oraşului Techirghiol, în perioada 24-25 august, Festivalul Mix Music Evo, în staţiunea Saturn, între 22 şi 24 august.

Pachetele din programul „Zile Gratuite de Vacanţă 2014” se regăsesc în ofertele agenţiilor de turism, membre a ANAT (Agenţia Naţională a Agenţiilor de Turism).  Programul este derulat de ANAT, Federaţia Patronatelor din Turism şi Asociaţia de Promovare Litoral – Delta Dunării.

COMENTARII

WORDPRESS: 0